Blä

Hej.

Idag gick jag hem 70 min för tidigt. Kände att jag höll på att kollapsa lite. Jag sov bara två timmar inatt då jag jobbade kväll igår, kom hem sent, helt underaktiverad kattunge som sen höll låda heeeeela natten.
Sen upp igen och till jobbet. Har känt mig nere, trött, less, uppgiven hela dagen, så när kvällspersonalen kom så tog jag mitt pick och pack och gick. Blir hemma i morgon också. Fredag är jag ledig och så jobbar jag i helgen. Det funkar inte att jobba 6 dagar av 7 för mig. Det går inte. Jag har haft så ont i både knä och höft hela dagen och tagit citodon som inte hjälpt.
Så där får jag dra gränsen.

Nu svider det i ögonen och jag vill typ bara gråta.
Hela hemmet ser ut som en svinstia, köket är KAOZ, katterna behöver mat och deras lådor behöver tömmas och diskas och fyllas på med ny sand. Jag behöver äta- är jätte hungrig, jag behöver duscha- luktar skit. Jag behöver boka tvättstugan och tvätta, men jag orkar ingenting. Ingenting.

Köpte ett nytt sele till Oliver på vägen hem också som han inte kunde ha. Klippte bort alla lappar så jag kan väl inte lämna tillbaka det heller.
Dyrt var det också.
Jag borde gå ut med honom, han är så rastlös. Men det känns som att bestiga ett berg.

Och Tiara är en riktig bitch idag, morrar o fräser hela jävla tiden. Hon känner väl av mitt mående. Och inatt när jag fick säga till Oliver hundra gånger så måste hon hjälpa till med ännu mera morrande. Så less bara.

👎🖕😾

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar