Bättringsvägen!

Nu har jag legat sjuk några dagar. En riktigt ruggig mancold. Jag jobbade ju helgen men var så dålig. Insåg ju framåt kvällen på söndagen att det INTE var pollen och gick hem 3h tidigare. Igår var den värsta dagen tror jag. Lungorna har fyllts med slem och jag hostar tills jag gråter mer eller mindre. Hinkar cocillana som hjäper så gudomligt.

Som alltid när jag är förkyld så tappar jag både smak och luktsinne. Det är bland det värsta jag vet. Det blir så himla svårt att äta då. Man inser hur ofta man äter för att man är sugen på något specifikt. Men när ingenting smakar ett dyft så känns det bara meningslöst. För det är ju egentligen ytterst sällan man faktiskt äter för att man måste- för att magen är tom.

Så dessa dagar har jag fått äta på schema nästan, som när jag lärde mig äta igen efter anorexian. Försöka äta bra saker, nyttiga som kan läka kroppen.
Men det är ju så tråkigt. Ingenting smakar liksom.
Hade kokt några ägg häromdagen. Tog ett i morse men det var så missfärgat. Tänkte att jag får lukta om det luktar gammalt. Men det gick ju inte. Så fick äta på vinst eller förlust. Hehe.

Men!!!!! Under eftermiddagen nu så smög sig smakerna tillbaka. Först kände jag liiiiiite av kaviarn längst ut på tungan, sen var det som att smak efter smak kom tillbaka! Nu är det nog nästintill återställt.
Så förbaskat lycklig över det.
Jösses vad beroende man är av smak och luktsinnet. Livet blev otroligt grått utan det.

I morgon ska mamma och jag till inspelningen av UNICEFs gala på cirkus. Håll utkik på TV4 om ni ser oss. Hehe.

Hoppas att jag mår ännu lite bättre i morgon så man kan få njuta lite av kvällen!

En liten bild från nya kameran 🌸

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar

Kommentarer