Banken och smärta

För två år sedan var jag på SEB för att stänga ner mina konton där. Fick då höra att ett av dom inte gick att stänga ner därifrån utan jag skulle gå till Nordea? Och göra det.
Tiden har gått och livet har kommit emellan. Och SEB skickar mig räkning efter räkning på kostnaden av att ha detta konto kvar. Jag betalar och blir så arg varje gång.
I morse fick jag feeling och gick till Nordea. Satt där i hundra år innan det blev min tur. Väl framme försökte jag framföra detta och dom fattade ingenting. Skulle dom stänga ner ett SEB konto?

Nähe. Så jag gick till SEB.
Berättade samma story där. Hon fattade inte heller någonting och kunde tydligen inte få fram nån information om detta utan skulle ringa nån och rådfråga och sedan återkomma till mig.
(Hon ringde efter några timmar men jag missade det. Så får ringa tillbaka i morgon)
Men alltså man blir ju helt matt.
Allt som har med banker att göra är ju rena cirkusen.

När jag kom hem så tog jag tag i SBAB problemet jag även haft ett år typ då de började skicka brev om att bindningstiderna gått ut på 2 delar av mitt bostadslån. Sånt där förstår jag mig inte på utan lägger breven på hög.
Men så ringde jag nu. Sa att hon får prata som att hon pratar med ett litet barn för jag förstår inte sånt. Och det gjorde hon. Var väldigt gullig. FIck faktiskt lite ordning på det hela. Men innan jag binder upp dom igen ska jag göra en kostnadsfri värdering av lyan för att FÖRHOPPNINGSVIS få upp den i värde lite och därmed få lägre ränta.
Ska ringa värderarmänniskan i morgon.

Vad duktig jag känner mig som gjort alla dessa vidrigt tråkiga sakerna idag!

När jag var klar så gick jag ut med oliver en stund. Hans första promenad sen han kastrerades.
Bara en lugn promenad i parken här utanför.
Myspåsen.

Men jag har ont. Lite väl ont i knäet igen. Oroväckande ont.
Vill inte!!!!!!!

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar

Kommentarer