Back at work

Hej hopp!

Min första jobbhelg på evigheter är nu över. Det har gått väldigt bra och jag insåg snabbt hur mycket jag saknat mitt jobb.
Vi har haft så allvarligt sjuka patienter, riktiga trauman och det gör att dagarna går så snabbt. Det har varit (för mig) en intressant målgrupp.

Dock har det varit gräsligt varmt. Sjukhuskläderna är som jeanstyg så man är konstant blöt. Det är som ett straff att ha dom på sig dagar som dessa.
Ska man dessutom hjälpa någon i sängen så har man ett plastförkläde. Två minuter i det och man måste gå och byta om. Gav upp tillslut. Lika bra att vara ständigt blöt av svett.

Det är mer eller mindre bara nya ansikten på jobbet nu, något jag fasade för. Men hittills har det varit trevligt folk!

I morgon är jag ledig och det ska vara svalare. Tackar gudarna för det.
Vill kunna gå ut med Oliver, gå ut över huvud taget. Det går inte när det är 33-34 grader.
Men jag tyckte det stod att det skulle bli 26 i morgon. Det gillas!

Jag kom hem vid 4 idag och har sedan dess fått en leverans från mathem (kyl och frys riktigt tomma så det var trevligt!) Och så har jag lagat en stor lasagne. Det blev den godaste lasagne jag någonsin ätit. Så krämig och smakrik. Sjukt god! Och det blev även 5 matlådor! Perfa.
Kul med något annat än nudlar på jobbet...Fläkten står på full mutter, Oliver ligger framför den typ hela tiden. Ingen av katterna dricker något, så de får en massa blötmat. Men det är bara Oliver som äter. Båda är sega och trötta. Helt utmattade. Dumma värme :(


En raspberry mojito med frysta hallon blev det till efterrätt. Obeskrivligt gott!

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar

Kommentarer