Ännu en helg över

Goderafton.

Ikväll har jag busat med katterna något enormt.
Rätt bra motion för en själv också. Hehe.
Jag rensade även upp lite på balkongen idag så att dom kan vara där ute lite.
Eller Max är det väl mest det handlar om.
Hans jobbiga beteende tog ju fart när jag släppte ut honom där en stund i början av december. Efter det ville han ju ut 24/7.
Totalt ohållbart så jag förseglade hela den väggen mer eller mindre för att bryta beteendet. Efter att vi hade varit hos veterinären osv.
Men idag kände jag att det blir liksom inte bättre. Karln vill ut. Dit.
Men sen i somras har balkongen varit en avlastningsplats för allt skit. Så det var inte särskilt säkert att ha dom där.
Jag hade ingen ork och ingen bärhjälp att förflytta skräpet till bilen och till tippen men jag röjde undan iaf så det vart lite golvyta.

Någon hade klippt sönder snörena som mitt insynsskydd suttit fast med så det hade liksom rasat in. Jag band upp det lite tillfälligt nu.
Och båda killarna har spenderat en hel del tid där ute idag. Max älskar det ju. Men det är så kallt så han vill ju såklart in då och då. En kattlucka hade ju inte suttit fel.

Han har skrikigt en del två nätter i rad nu så jag hoppas att dagens och kvällens aktivitet gör att vi alla kan få sova.

Annars så har jag tagit en promenad idag. I dimman. Riktigt kusligt väder. Och kallt. Igen! Jag som var så enormt glad över att snön försvann.
Hoppas inte det börjar om igen nu. HATAR vinter.

Nu går jag in i min monstervecka. 6 av 7 dagar men jag har faktiskt tagit en semesterdag. Fredagen. Så jag blir ledig torsdag och fredag iaf.

Gnight.

/Annette

Gillar

Kommentarer