Sjunde klass #2

Hej igen! Tänkte att vi kör igång direkt med att skriva om hur allt började, hur jag från första början kom in i den kriminella världen.

Jag började i sjunde klass, ny skola, jag kände en hel del där redan, dom "coola ungdomarna". Allt började med att jag började röka cigaretter med dom bakom lastkajen bakom skolan, och där va det ofta äldre folk också, dom som höll på med att sälja droger. Jag började umgås med dom som gick i åttonde och nionde klass samt dom äldre kriminella. Snabbt där på så blev jag "en av dom". Jag började hämta hasch av dom och sålde vidare i grannkommunen, när jag sålde slut på det jag hämtade så var det bara att ge dom sin del av pengarna och behålla antingen resten av pengarna eller få en knatch (en liten bit av en haschbit). Till en början så behöll jag bara pengarna men sen efter några månader blev man mer och mer sugen på att röka det själv samtidigt som man säljer det, så jag började ta en knatsh d�� och då istället för pengarna. Det är ett misstag "nykriminella" oftast gör, ta av det man ska sälja till egetbruk, då går man aldrig plus, bara massa minus. Jag kom djupare in i det och fick ta del av en av de äldres "stash" för att bevisa min tillit och visa att jag va en bra säljare, vilket jag verkligen bevisade på kort tid att jag var. Månaderna gick och jag sjönk längre ner i det hela, jag hade mellan sjunde och åttonde klass skapat ett drogmissbruk av Spice, cannabis och hasch.

I nästa inlägg så kommer jag att fortsätta skriva och berätta om vad som hände runt åttonde klass och uppåt.

Hoppas ni finner det lite intressant iallafall, och har ni frågor, kritik eller annat så är det bara att skriva det i fältet eller privat!

All styrka till er alla där ute som har det tufft och kämpigt, kämpa på mina vänner och glöm inte av alla människors lika värde och behandla varandra med RESPEKT    Peace🙏     
#nouwblogger #EttBättreLiv #ExKriminell #life #nouw #respect

Gillar

Kommentarer