2016-12-16

Du är så nära, egentligen. Jag vet att du är hemma. Din bil står på parkeringen och det är tänt i din lägenhet. Var, iallafall. Jag kan inte, vet att jag borde, men det går inte. Sluta tänka på dig. Du är alltid där. Ångrar allt, ångrar allt lite till. Är du borta nu. Vill ha tillbaka dig, ha dig nära. Håll om mig, din arm omkring mig. Tårarna bränner bakom ögonlocken, det gör ont att känna. Det gör ont att veta att du inte vill ha mig, att du antagligen har någon annan nu. Någon som inte är jag, någon bättre finare. På alla sätt. Hon som ger dig allt, allt det jag aldrig fick chansen att visa. Jag vet att jag är rädd, så jävla rädd för att bli sårad och istället skadar jag mig. Jag skadar mig nu nu när jag tänker på dig. För jag ältar, jag låter mig omfamnas av det. Sjunka in, låter tankarna gro bli till något värre. Jag vet att jag behöver få ett avslut på det hela. Behöver bara prata med dig, så släpper det snart. Önskar det släpper snart fast helst vill jag ha dig tillbaks. Tillbaka - och du var aldrig min från början. Aldrig min aldrig varit. Aldrig säga aldrig men jag tror inte på det där. Tänka positivt och man drar åt sig positivt. Men jag har tänkt så fint om dig. Och du är inte här. Så jag tror inte på det längre, det kan inte funka så. Kan inte vara så enkelt. Det som är menat att vara kommer bli, jag försöker intala mig själv att det finns en annan plan för mig. Någon annan man. Någon annanstans. Det är svårt. Svårt att övertala sig själv. Jag vill inte ha någon annan än dig ju. Du och din jävla skånska. Jag ska bara acceptera det. Ska bara acceptera att du inte vill ha mig så blir det bra. Det blir alltid bra i slutändan, när det inte känns längre. Jag önskar att jag inte kände något heller, att allt bara var gråskala. Inte känna detta spektrum, inte känna varenda liten del som finns. Varje ord blir till något mer, betyder något annat. Läste in i allt du skrev, tolkade något annat. Det är grejen med skrift. Det går att tolka på så olika sätt. Varje mottagare gör en unik tolkning, ser det som något annat än vad avsändaren tänkt. Så vad är egentligen sant, vad är falskt. Snälla säg att du blev rädd. Säg att du blev så rädd för du ville ha mig så mycket, så rädd att en dag vakna och allt var borta. Därför drog du dig undan. Snälla säg det är så. Att du egentligen vill ha mig, behöver mig. Du kan inte andas utan mig. Jag är din, snälla ser du inte det. Jag är din ett tag till. Sen måste jag släppa dig. Jag måste släppa dig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

nu är det höst och det känns i hela kroppen vill jag säga. egentligen känns ingenting alls men med åren blir man bra på att låtsas. det är lördagkväll och jag är ensam, har gjort det fint i hela lägenheten. byter plats på en lampa för jag vet inte vart den hör hemma. nu sitter den ovanför sängen igen, tror det är där den ska vara. det ger mig en känsla av trygghet, eller kanske en mening. vad vet jag, jag har aldrig varit särskilt bra med ord.

för någon vecka sen gick jag sönder, rätt itu. det tar tid att bygga ihop sig själv, det vet jag. jag vet det och det kommer bli bra tillslut. men just nu, inte idag kanske, kanske inte imorgon heller, men just nu är det jobbigt. och det är okej. hela jag, liksom likgiltig. som jag går runt i ett töcken och jag vet varken höger eller vänster. jag har fått i uppgift att skriva ner jobbiga tankar och utvärdera dom efter känsla och beteende. det är svårt att sätta ord på en tanke och förklara vad som är jobbigt med den, men vad är det värsta som kan hända, säger hon och jag vet inte. jag är inte hundra procent ärlig men det är också svårt. här sitter jag och ska öppna upp hela mig när jag knappt vet varför jag är här. jag har så många problem och jag vet inte vart jag ska börja. så igår kväll gick jag ut och sprang, jag vet inte hur långt för jag mätte inte men det var skönt. luften var krispig, det var skönt och löven, allt det orangea de gula, solen som gick ner och efterlämnade ett liksom guldigt ljus. som jag föreställer mig hösten, jag hoppas jag orkar för det kan bli riktigt fint

Likes

Comments

Nu är min semester officiellt slut och det känns lite sådär. Veckan gick fort, kanske för att jag såg framemot torsdagen väldigt mycket. Då tog vi bilen ner till Linköping för lite sightseeing och Flygvapenmuseum! Det finns en Gripensimulator där som jag har velat testa nu ett bra tag. Och på torsdagen var det dags!

Jag hade bokat pass 15.40 så vi hade några timmar att strosa runt i Linköping. Det slutade med ett stopp på Mio och systembolaget haha. Sen när klockan närmade sig 15 letade vi oss tillbaka till bilen och åkte ut till Malmslätt! Jag var väldigt nervös innan, tycker det är rätt obehagligt att flyga faktiskt vilket är lite konstigt eftersom en barndomsdröm är att bli just stridspilot. Men det var kul att flyga!! Och det gick rätt så bra, fast det var riktigt svårt att styra med joystick.

På vägen hem stannade vi till i Trosa, köpte sallad och gick ner till hamnen och åt. Det var mysigt. och fint! Sen åkte vi den sista sträckan hem och jag somnade ganska direkt.

fredag lördag söndag försvann de med, tack för de här veckorna livet

Likes

Comments

Det här är min sista semestervecka och nära på den långsammaste veckan i mitt liv. Känns som jag slösar bort min semester när jag tar det lugnt? Alla andra jobbar ju och det är inte tillräckligt varmt ute för att jag ska kunna sola. Min onda vad visade sig vara en muskelbristning så just nu går jag runt med tejpad vad och LÖPFÖRBUD. Herrejävlar det är tortyr för mig? Roar mig med cykeln på gymmet istället..

Imorgon väntas en roadtrip, de ska bli KUL. Innan det tänkte jag försöka hinna med en snabbis på gymmet. Annars hinns de inte med. Hinner jag inte gymma kommer jag inte äta. På fredag ska jag till sjukgymnasten och dricka sangria, inte samtidigt då men han är såklart välkommen på sangria också.


LIFE nu ska jag tindra vidare och ta bort min ansiktsmask, haaaade

Likes

Comments

Igår stod söderköping & kolmården på schemat. jag försov mig en timme men det var ingen större grej. tjugo i nio satt vi i bilen påväg mot stopp nummer ett; kolmården! de va kul, tänkte inte alls på att djurparker är utvecklat för skrikande barn, kan hända att jag sa en del fula ord :)))

Vi gick runt hela parken och kollade på alla djur. Men det jag tyckte var bäst var tigrarna pga så fina djur? + safaribanan & delfinshowen tyckte jag också om. Det var kul. Vi fick dela gondol med en finsk barnfamilj, sådär satt jag och Felicia och förstod ingenting. Pappan i familjen var snabb med att trycka på den finska flaggan, så all information om djuren under oss missade vi. Tyvärr _skitlack_ över detta beteende? Sen gick vi och kollade på elefanter.

Tycker inte om konceptet djurparker, det här är ju inte deras naturliga miljöer, kontraproduktivt av mig att då besöka en. Huvudsaken är att jag är medveten om problematiken känner jag?

När vi var klara på Kolmården satte vi oss i bilen, skrev in SMULTRONSTÄLLET, SÖDERKÖPING på gps'en och åkte därefter. Visade sig att vägen vi valde innebar BILFÄRJA, hej panikångest. Om bilfärja vore ett obligatoriskt moment på uppkörningen hade jag kuggat. Blundande och tog djupa andetag men hjärtat det slog på som jag vet inte vad. Till Söderköping & Smultronstället kom vi, 50minuters köande i regn utan paraply resulterade i en glass som inte riktigt var värt mödan. Nu har jag testat det också. Sen åkte vi hem.

hejdå helgen syns inte igen

Likes

Comments

Det här var tänkt som min plats. Ett ställe för mig att dokumentera mitt liv i bild och text. Lycka som sorg, och alla känslostämningar däremellan. Någonstans blev det bara destruktivt. Jag kopplade ihop bloggen, och framförallt att skriva, som något dåligt. Något jag gjorde när jag har ångest. Jag vet inte riktigt om det är så det ska vara men när jag har ångest tappar jag en del av min verklighetsuppfattning och går in i min ångest. Det är hemskt jobbigt att vara inne i en sån period och jag är tacksam över att jag lyckats hålla mig borta från att falla ner igen.

Det är lite svårt för mig att hitta orden idag. Jag blir lite nedstämd, framförallt känns det fruktansvärt stelt, när jag sitter här och öppnar upp mig så offentligt som det här faktiskt är. Jag är övertygad om att det här däremot är bra för mig. Att skriva. Och jag tänker ge det en chans till. Det får bli min plats. En trygghet, en frizon. Försöka lära känna min ångest, känna av när jag går in i den och tappar verklighetsuppfattningen. Aja, hursomhelst DET BLIR NOG KUL. Se blogg, skrivande och fotografering som något KUL istället för att koppla ihop med min depression.

Likes

Comments

Är det här allt som blir så dör jag

Likes

Comments

Varför fortsätter jag förstöra det? Förstöra mig, förstöra allt

Likes

Comments

Vem är du? Vad gör du med mig?

Varför kan jag inte sluta tänka på dig.

Ge det en chans och ramla i samma fälla. Du är inte som alla andra, du är precis likadan. Vill inte vara ensam fast jag kan inte bli sårad. Du får inte vara som alla andra.

Vill ha en trygg kropp vilandes tätt intill min bara rygg. Någon som ser mig, tar mig och accepterar mig för allt jag är. För allt jag inte är. För att jag är den jag är, som jag är. Som får mig att fortsätta när jag bara vill dö, håller om mig när jag inte kan sluta gråta, som hjälper mig andas när ångesten stryper mig. Jag är här. Jag är verklig. Någon som ser mig.

Jag är här.

Jag är verklig.

Allt jag är är på riktigt.

Likes

Comments

Likes

Comments