Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var jag hemma från skolan för jag mådde inte bra imorse eller igår, men nu när dagen gått så känner jag att jag fanumed kunde gått. I dag var det skolfoto också sååå...

Men jag har städat lite, kollat film dom gick på tv, som råkade vara mig favorit Barbie film så ja ba; yaaaaas 💁💁💁

Imorgon så är de första bandy matchen för säsongen så de blir kul ;) bara jävligt kallt men aja haha

Snart kommer mamma hem, och ja e tvär hungrig.

Uppdaterar mer sen ;)


Likes

Comments

Tjena, rubriken ljuger. he's a lying bitch.Iaf, denna veckan har varit jävligt jobbig så har inte ens tänkt på bloggen, haha. 

Men i tisdags var det skoljoggen och det var jobbigt trots att jag bara gick, men backarna upp till sjön är ju så himla jobbiga, så jag var helt död när vi kom upp haha (; *lat*

Idag hade vi coopers test och det var OMG SÅ JÄKLA JOBBIGT OMGOMG men jag överlevde. Har dock lite ont i fötterna efter dessa två dagar. Mamma var snäll & hämtade mig vid skolan för jag orkade inte ta bussen. Åter igen, jag är lat, OKEJ??! 

Sen när jag kom hem så åt vi, sen så satte jag mig och lyssnade på nån random artist jag hittade genom att jag gjorde ett test på facebook som var typ :" vilken är din låt?" o jag bara "i need to knooow" så jag gjorde testet och fick nån låt av James Blunt, så jag checkade, och kom på att det var han som gjorde "You're beautiful" OCH OM DU INTE HÖRT DEN SÅ LYSSNA NU 

sen mitt i allt musiklyssnande så ringde en kompis och vi pladdrade i typ lite mer än en timme, sen var jag tvungen att duscha, så ja gjorde det, och nu sitter jag här. 

TADAAAA

Bjuder på en bild från när jag va i Spanien ;P


Likes

Comments

Jag har pewdiepie appen, och ja va inne på AppStore och kollade de som jag behövde uppdatera, och då såg jag det här.


Likes

Comments

De va ett litet tag sen jag bloggade, tror de är för att jag har massa läxor och massa grejer i skolan, så jag har inte haft mycket tid direkt. Men ska försöka skärpa mig och hitta något bra system så jag hinner blogga;)

Idag va Jennifer sjuk ( 🙊) så de va bara jag och Sarah. Men dagen idag har varit jävligt seg i skolan, men sen när jag kom hem har de flutit på bra. Jag har gjort en NO uppgift, (har nästan gjort klart den!! Den är skit jobbig o lång ugh) och så har jag varit med och hjälpt Jimmy (min plus pappa) att ta hand om min minsta bror eftersom mamma är på nån ute grej med jobbet idag såe. Sen så kände jag såhär spontant att gå ut, så ja tog med hunden och drog en lång runda lite här o var uppe vid hulta.
Vi kom hem för en kvart sedan typ men de va riktigt skönt.
De va sån himla fin solnedgång idag också så är glad att jag va ute då. Sjukt härlig orange solnedgång. ;)


Likes

Comments

Har nu skaffat tumblr. vill liksom testa på det haha x)

www.HiUniverse.tumblr.com

Om du också har eller skaffar en tumblr blogg så länka den gärna i kommentarerna eller nåt så checkar jag den och följer (: 

xoxo


Likes

Comments