Har inte kunnat sova något under natten, utan har legat klarvaken (kommer bli en skit rolig dag känner jag på mig!.....)  Men har haft tid på mig att noga välja ut två ringar, ett par skor & en klänning som jag skulle beställa, och nu kliar det verkligen i fingrarna. USCH, vill ju ha paketet i min famn nu!

Här är de saker jag har beställt! :)

 Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjaaa! 

lite uppdatering om de här veckorna:

 

Förra veckan åkte jag in och ut från akuten tills jag blev inlagd i onsdags. 

Blonderat mig. (typ rött, oranget & vitt haha)

Skolan.

Sovit.

 

MENMEN, ikväll blir det bilträff & dricka ;)

 

Likes

Comments

Fett nice, haft bästa veckan än så länge! Och imorgon drar jag och min bästa carro till Göteborg och härjar. Får väl se om det blir utgång eller hur det nu blir, kanske drar på SURF NIGHT | PARKEN | FREDAG 18 MARS men bara kanske! ;) Annars kanske det blir Tyskland på lördag, kan ju bli nice också! Annars blir det 20-års fest istället!


Likes

Comments

Eh, nu skäms jag lite över mig själv. Jag var ju så duktigt (enlig mig) och körde nytt inlägg var & varannan dag.

Men aja, inget man kan ändra på nu ;)

Och pga att jag inte kört nytt på länge är för jag satt vaken VARJE natt i veckan som var och pluggade och sov nog sammanlagt 8h om inte mindre från söndag till fredag. Sjukt jobbigt men vad ska man göra när man har en hemtenta att göra ;) Och nu i fredags var jag och mina två darlings på en 18års fest som man bara ville springa därifrån pga alla fjortisar som var "super fulla" på 2st 2.5? Lika vidrigt att se varje gång.. But, what can u do liksom haha! Och sen i lördags var jag & min babe på Karlsson's i och köpte lite kokböcker, renovervingböcker & 4 för 100:- är billigt och bra. Ett riktigt fynd tycker jag allt! Sen på kvällen bar det av till Biltema där det var bilträff, och självklar träffade man skönt folk som vanligt! :) Och igår var det IKEA i Jönköping som gällde, köpte massa saker till den framtida lägenheten och kollade massa möbler och sånt smått & gott! Så det var en bra helg åtminstone om veckan sög balle...

Happ, och jag ska jobba om 4h 20m och kan inte sova. Detta ska bli roligt att se hur man ska orka och hur man kommer bete sig! Puss på rumpan ;)

 

Likes

Comments

Vilket underbart väder vi har haft idag! Solen har varit framme precis hela dagen, fast det har ju blåst en aning men.. Nu kanske man slipper vintern i 7-8 månader iallafall, eller man kan ju hoppas haha :) 

Var på dop tidigare idag, för mitt kusin barn Kendra. Sötaste ungen alltså! Blev en ganska kort dop ceremoni och efter fika. Finns inte direkt något att säga förutom att det var fint.

Efter blev det Elins Esplanad med mamma, syster & systers kille. Jag och mamma gick in på skopunkten, och jag är sådan att när jag går in i en skobutik så måste jag nästan testa alla skor jag tycker är snygga. Men kunde behärska min en aning idag iallafall haha, men fick med mig ett par skit snygga kängor! Kostade 99:- Dom hade sänkt dom med 300:- sjukt nice! Kommer en bild nedanför.

Och ikväll blir det fika med Oscar & efteråt ska jag träffa Sofia, en fin avrundning av dagen! :)

 

Likes

Comments

Ja, lika segt som vanligt.. Åh, vad skövde suger! Har lust att flytta ner till göteborg eller något, för där händer det nog LITE mer än här.

Yeye, men ikväll blir det bowling med mina kära vänner Malin & Magnus oh Andreas kommer joina också, funfunfun! ;)


Likes

Comments

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ah, då sitter man här igen då. Var någon dag sen man bloggade nu, orkar inte direkt sitta och blogga varje dag.. Men ah, var i skolan första gången idag på flera veckor. Ganska segt, och fick veta att jag har en hemtenta att göra tills nästa vecka & har  omprov i excell imorgon vid fyra. BLÄ!

Likes

Comments

Ja, då ligger man sömnlös ännu en gång.. Känns ju lagom skönt eller så! Och jag måste upp om cirka 3-4 timmar eller så och jobba också. Undrar hur fan det ska gå, kommer ju döööööö.

Likes

Comments

Happhapp, nu är det ju söndag IGEN.... Men veckorna går ju snabbt iaf, och förhoppningsvis så går det snabbt till sommaren! :D Men ah, iallafall. I helgen har jag & andreas varit ute på vift som vanligt. Vi har varit ute och kört som vanligt, det blev fyllekörning igår. Körde hans kompisar till falköping, där drängarna tydligen spelade. Och direkt efter det så drog vi till skara och hämtade upp stefan. Drog till donken där vi träffade eddie & edgaras, och tor & john. Blev kvar det en stund, sen skulle stefan köra en stund. Han blev som ett litet barn på julafton, lika roligt varje gång! :P Menmen, vi drog från skara vid tolv och åkte hem & sov. Nu blir det film resten av dagen & ladda inför imorgon.

Likes

Comments