Mina renar har fått sin plats på vår stringhylla. Och vår ullpläd har flyttat till gungstolen.
Egentligen håller jag rätt hårt på att inte skynda med att plocka fram julen. Alltid första advent. Har väl bara blivit lite av en tradition. Men julen är världens mysigaste högtid. Med allt pynt, alla ljus, lyktor och stjärnor som lyser överallt. Verkligen en glädjefaktor. Så på söndag kommer resten upp. Men idag tjuvstartade jag liiite... 😉 Längtar redan till söndag när alla stakar och ljus ska upp.
Nu slappar jag i soffan med en kopp kaffe.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll hörrni.
Denna helg har faktiskt inte varit så aktiv. Bara massa trista måsten. Men eftersom det snart går mot första advent har jag kollat på några gamla julkalendrar. Gamla klassiker.
Men idag passade jag på att fika lite med en vän på ett ställe i Ronneby. Mandeltårtan heter det. Är ni i Blekinge, Ronneby någon gång är det absolut ett måste att åka dit. Har nog aldrig varit på ett mysigare fik. 😄

Likes

Comments

Godkväll allihopa.

Vill denna måndags kväll ge er ett litet tips. Under ett antal veckor har jag försökt att få ekollon att gro. Jag har låtit dem ligga i en skål med vatten tills en liten svans tittat ut. Och nu äntligen börjat det lika något. En lång svans har kommit och ekollonet har börjat spricka. Så kanske, kanske om några. veckor har jag min egna lilla mini ek. 😁
Vasen är köpt på svenskttenn och funkat perfekt för att odla ekollon. Den heter till och med ekollonet. 🌰

fortsättning följer....

Likes

Comments

Idag har jag och min bror såklart firat vår pappa, världens bästa enligt mig och Filip. ❤
Han fick paket och vi åt kalkon. Mumsigt.
Har för övrigt haft en otrolig mysig helg hemma i Sölvesborg. Att umgås med familjen är bland det bästa jag vet. Jag hann såklart med att träffa min bästa vän och kolla på deras hus. 😄
Nu sitter jag hemma i vår soffa med ullpläden och sådär 1000 värmeljus. Då vår värmepanna har gått sönder, och det är sådär löjligt kallt här.... Till och med Erik fryser. Och det gör han typ aldrig.
Hoppas ni haft en härlig helg och hoppas alla pappor har blivit ordentligt firade idag!

Likes

Comments

Godkväll alla fina!
Alla redan torsdag. Var tar veckorna vägen? Tiden springer iväg och ännu snabbare veckodagarna.
Imorgon slutar jag 12.30. Det är alltid skönt att göra det en fredag. Helgen blir lite längre då. 😄
Imorgon tar jag bilen och kör "hem". Kanske inte hem, men hem till familjen. Trots att jag och Erik har bott i Karlskrona i över 2 år så är ändå Sölvesborg också alltid ett hem. Det är ända där jag är uppvuxen och där bor min familj. En hel helg med familjen helt enkelt. Kan inte bli annat än super bra!
Ikväll har jag legat nerbäddad i soffan i min ullpläd. Vilken räddare, när vår värmepanna gått sönder och jag har frusit som bara den. Jag är absolut ingen vinter människa.

Jag vill önska alla en trevlig helg. Njut med era nära och kära. Det ska jag göra! ❤

Likes

Comments

Idag har varit en sådan söndag som bara är sådär super...skön. Gå i pyjamas hela dagen. Startar kaffebryggaren ibland och dricker starkt kaffe. Kollar på film efter film nerkrypen i täcket i soffan. Bara vila och samla energi. Det är magiskt. Både jag och Erik har alltid något planerat på helger. Man kan säga att vårt liv är oftast fullplanerat. Vardagar har sin rutin och lika så helgerna.  Men denna helgen har vi bara varit hemma. Väldigt ovanligt. Men väldigt skönt. Jag är en person som lätt kan bli rastlös. Måste ofta göra något. Men man släpper på det ibland.
Vi har varit kattvakt eller är. Så en mysig pälsboll har gjort oss sällskap denna regniga söndag.

Likes

Comments

Denna fredag kväll har jag och Erik (läs mest Erik) byggt ihop vårt nya vitrinskåp som vi hämtade idag. Det blev riktigt bra, trots att det tog heeeeeela kvällen. Haha!
Vi beställda detta från Mio. Och vi är verkligen super nöjda. Nu får alla glas, tallrikar, skålar, ljus, servetter m.m. plats. Och vi kan till och med köpa och komplettera glas, så vi har fler antal.
Nu somnar vi nog gott ikväll. 😉

Likes

Comments

Sitter just nu i bussen på väg hem från två otroligt givande dagar i Malmö. Vi har varit ett gäng från Karlskrona kommun som har varit på SETT-mässa i Malmö mässan. Vi har gått på olika föreläsningar, kollat runt på olika utställare.
Fått med mig mycket tankar, funderingar och idér. Även en hel del material.
Blev en runda Emporia också, såklart!
Och ett besök på Vapiano. Som självklart levererade stort. Glutenfri pasta och jag va i himmelriket. Mums.
Kommer somna gott ikväll, då huvudet är sprängfylld med information. 😊

Likes

Comments

God kväll.

Denna måndagskväll ligger jag i soffan med en kopp kaffe och laddar inför imorgon. Då bär det av till Malmö på en SETT-mässa. Vi får möjligheten att gå på olika föreläsningar under två dagar som är riktade till förskolan. Ska bli otroligt spännande att få vara med om detta. Mässan är vid arenan i Malmö så det blir en övernattning på hotell Malmö arena. Nära och bra till Emporia som de självklart kommer bli ett besök till på kvällen! 😊
Helgen hos oss var lugn och skön. Samlat energi som man bara behöver ibland. Vi har också beställt ett vitrinskåp som kommer i veckan. De får ni se när vi fått det på plats.

Önskar er en fortsatt fin måndagskväll! 🍁

Likes

Comments

Är du som jag som älskar dukning?
Det är ju hur roligt som helst att duka fint när man har gäster. Och för ett tag sen va jag och min sambo på Ronneby brunn och där hade de ett super bra tips på enkel dukning. Men ändå så galet snyggt. En kakelplatta serverades vår efterrätt på. Så jag körde till kakelservic för att köpa kakelplattor.
Jag provade dem när jag gjorde äppelpaj för ett tag sen till oss. Hur bra som helst.
Man kan lika gärna ha förrätt som efterrätt eller varför inte tapas... 😆

Likes

Comments