Header

Måndag igen och ny vecka! Ingen skola för mig idag då jag inte soc en blind inatt.. Sovit en stund nu och ska sätta mig och plugga lite kemi och samhälle. Sånt måste också göras!
Helgen va lugn, i fredags mös vi bara hemma och åt gott. I lördags va vi bl.a. hos min faster, mys!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Idag var jag inte i skolan för mådde inte alls bra imorse, haft något slags migränanfall som fortfarande sitter i. Aja, jag är glad ändå för va inne på Telia och hämtade ut min nya mobil! Fick bli en iPhone 7 plus, så sjukt snygg! Älskar den redan och kameran är så sjuukt bra! Självklart kommer det en unboxing på den.. ;)

Likes

Comments

Onsdag idag och har bara varit i skolan. Somnade direkt när jag kom hem vilket har resulterat i att jag nu sitter här och inte är det minsta trött. Så redigerade en video istället som kommer upp kl. 15.00 imorgon, missa inte! Men så fort jag fått upp videon ska jag hoppa in i duschen sen sova. Torsdag imorgon och har nog inga speciella planer. Bara chill, skönt!

Likes

Comments

Hej på er! Idag har det vart en minst sagt lång dag. I skolan åkte vi skridskor, vilket var superroligt! Sen hade vi andra ämnen, och efter skolan va jag på stan med Nova (på bilden) tills pappa kom till stan då vi va på bla. Telia för att kolla lite på ny mobil till mig. Min iPhone 6s strular såå mycket så lär vara tvungen att köpa ny, haha!
Resten av kvällen är det nog plugg som gäller, jag har ett kemiprov imorgon. Men det ska bli skönt att få det gjort’

Likes

Comments

Måndag idag, eller ja, snart tisdag. Ligger i min säng och ska nu sova. Idag har jag bara vart i skolan, vi slutade egentligen 14 men stannade kvar ett tag till för att ta igen lite svenska och göra ett samhällstest som jag missat. Har varit borta en del från skolan av olika anledningar men det har vart skönt att komma ifatt lite som jag missat.
När jag äntligen kom hem däckade jag några timmar, så skönt då jag har varit vääldigt trött idag i skolan. Men nu är det en ny vecka men nya möjligheter (som om ni aldrig hört den innan)!

Likes

Comments

Söndag idag och jag kan erkänna att söndagsångesten börjar komma krypandes... Har en del i skolan nästa vecka men det blir skönt när det är gjort. Var ju på dollarstore igår och hittade lie saker, mest typ schampo osv.
Så idag lär det bara bli plugg och chill typ, ladda upp inför en ny vecka!

Likes

Comments

Lördag idag och idag blir det att åka till dollarstore, sedan ikväll blir det middag med några kompisar! Hoppas ni får en bra lördag!

Likes

Comments

Hej på er, eller ja, om det är någon som är här inne och kollar ibland, haha! Uppdaterar nästintill aldrig bloggen längre och knappt youtube heller. 2017 va väl inte direkt mitt år över huvud taget. Så bloggen och kanalen har fått ta en del stryk av det.. Ledsen för det! Men jag tänker att jag uppdaterar lite när jag känner att jag har något intressant att dela med mig av!

Nu gör vi 2018 till ett bättre år!

Likes

Comments

Hej på er! Torsdag kväll, och äntligen fredag imorgon! Rätt segt då vi går till 15.50 och har så sega lektioner, men det blir skönt med helg sen iallafall. Ska bla. vara hundvakt i helgen, mys!

Likes

Comments

Detta känns så sjukt konstigt! Jag sitter alltså nu här och skriver ett nytt blogginlägg?! Jag vet inte ens om någon läser bloggen fortfarande. Men uppdateringen här i år har vart kass, och jag har helt enkelt inte pallat med det. Det har ju hänt så mycket detta året som vart fruktansvärt tragiskt och jag har fått jobba mycket med mig själv. Jag har fått kämpa och gör det fortfarande och har då känt att jag fått lägga bloggen på hyllan ett tag. Vår hund Jimbo fick vi avliva i september och jag har börjat gymnasiet nu med, naturvetenskapslinjen, vilket blivit väldigt mycket på en gång. Jag har känt att detta verkligen inte är mitt år, vilket det inte är, förmodligen det värsta året någonsin för mig. Men det har gjort mig till en starkare individ. Jag har saknat detta med bloggen sjukt mycket, likaså med youtube. Jag har uppdaterat lite där, men inte så mycket. Och jag ska inte säga "nu är jag tillbaka!" eller nåt sånt, för det vet jag inte. Men jag ville mest säga, ja, jag lever och jag vill så gärna väcka liv i denna bloggen igen!

Likes

Comments