Det blev en sen semester fetta året, men vilket avslut på en fantastisk sommar, det är nu man inser att sommaren lider mot sitt slut okej inte riktigt än men snart. Denna sommar har som sagt varit helt fantastisk. Men kommer till det senare i ett inlägg.

Åkte till Öland i torsdag och kom hem idag, vilka dagar det har varit på Öland. Har fått nytt tänk i huvudet om livet och mig själv. Det har skrattats med släkten och alla andra som varit med, har träffat min älskade pappa som det var över 1 år sedan jag träffade, god mat har ätits, har spelat minigolf, badat, solat och bara helt enkelt mått dunder bra dessa dagar. Var väldigt tråkigt att åka hem idag, men med nytt tänk i huvudet så kommer allt inom sin tid re sig.

Nu laddar jag om batterierna för några dagars jobb innan det är dags för helg och nya äventyr igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Man tackar aldrig nej till och vara hundvakt åt denna herre. Älskar denna lilla varelse, eller ja så lite är han inte längre om man jämför med hur otroligt liten han var innan. Har aldrig mött någon hund innan som är så lugn, härlig, go, lätt att ha med och göra och så enormt kärleksfull som han här är. Världens finaste är han också för den delen.

Likes

Comments

Äntligen är det fredag och min sista jobbdag för denna vecka. Imorgon är jag ledig och det ska jag och min bästa vän Marika fira med ostbricka, lite smått och gott och alkohol hemma, sedan följt av en utgång. Jag älskar att vara ledig efter att man jobbat så mycket. Man uppskattar liksom sin ledighet. Hoppas på skinande sol imorgon, sommarkvällar är det bästa som finns i sin bästa väns närvaro. Ska njuta rejält av min ledighet imorgon och på söndag.

Likes

Comments

Just nu känner jag bara kan det bli helg, kan det bli lördag! Tanken var att vi skulle åka iväg på kryssning i helgen men det blir inte så utan det blir lite längre fram i slutet på sommaren istället, ser ändå fram emot det enormt mycket.

Eftersom det inte blir någon kryssning i helgen ska jag och Marika gå ut på lördag, vi ska göra goda drinkar, spela spel, äta ostbricka och bara ha det allmänt mysigt, trevligt och kul. Ser fram emot det så otroligt mycket för nu var det länge sen vi båda faktiskt var lediga en hel dag/helg tillsammans och vi faktiskt kan finna oss till ro och inte stressa ut till krogen som vi gjort dom senaste gångerna vi gått ut efter att jag slutat runt 23/00-tiden. Så hoppas denna vecka går fort så lördagen kan komma.

Fick fantastisk god mat på jobbet idag som vanligt, kycklingspett med goda såser och pommes. Älskar maten på jobbet, helt magisk. För er som undrar och inte läst min blogg innan så jobbar jag som servitris på en libanesisk restaurang i centrala Linköping.

Likes

Comments

Har precis njutit en god måltid med min sambo som idag bestod av hamburgare och hönökaka. Älskar att stå i köket och göra egna maträtter som man blir mätt av och som dessutom smakar väldigt gott. Lägger recept nedan, man kan dock ha på vad man vill, tog lite av vad som fanns hemma just idag. Enkelt och lättlagat.

2 brödskivor hönökaka (som jag delade på mitten)
Mini hamburgare (med salt, peppar, grillkrydda och oregano)
Hamburgerdressing
Sallad
Tomat
Majs
Bacon
Ost
Och så toppade jag med kebabsås innan jag la på den andra delen som "lock"

Serverade potatis till det också.

Likes

Comments

Passade precis på att beställa hem lite nya kläder, lite gott och blandat blev det denna gången. Jag har ingen direkt "bestämd" klädstil utan jag klär mig i det som jag känner för och bryr mig inte heller om märken, pris osv utan köper det som faller mig i smaken. Man ska få klä sig hur man vill anser jag, huvudsaken är faktiskt att man själv trivs i det man bär, vi alla människor är ju fina precis för dom vi är och vill vara, alla har sin stil och det man trivs med.

Likes

Comments

Fredag fredag fredag, skinande sol och jag ska snart bege mig mot jobbet. Många hoppar av glädje för idag är det helg det skulle jag också ha gjort om jag var ledig varje helg. Men inga sura miner här, jag har ledigt nästa helg och då ska vi eventuellt åka på kryssning. Det ser jag fram emot. Älskar att åka på kryssningar.

Likes

Comments

Den 10 augusti till den 14 augusti ska jag, min sambo och min bästa vän Marika åka på semester till underbara och fantastiska Öland. Tycker det är så vackert på Öland man får nästan en utomlands känsla. Det ska bli så kul, vi har hittat boende och så ska vi även hyra en bil. Hoppas dessa veckor går fort tills vi ska åka för jag längtar så mycket till denna semester med mina vapendragare i livet.

Likes

Comments