Yrare än vanligt idag

Fredag igen och ännu en vecka har gått. Hur kan veckorna gå så fort?

Jag har varit förkyld några dagar och redan i går kände jag en konstig yrsel på kvällen när jag kom hem. Yrseln satt i sig i morse och jag kände av den under hela dagen av och till, ibland mer och ibland mindre. Märklig känsla. Förkylningen? De s k kristallerna? Ingen aning. Dock kändes det bättre på kvällen.

Jag fick, trots yrseln, undan mina deadlines, men konstaterade att jag måste jobba på söndag. Kollade nämligen inkalendern för nästa vecka och noterade att jag är i Stockholm på nätverksseminarum i familjerätt och på tisdag är jag i Göteborg på muntlig förhandling i Migrationsdomstolen. Vilket farande!

Nätverket i Familjerätt är nytt för mig och det ska bli spännande att delta i det.

Sedan kom dagens höjdpunkt. Det var dags för en träff med ”SHE i Spanien 2019-gänget”. Nästan alla var där. Pamela kom och hämtade mig för att vi skulle slippa köra med mer än en bil. Vi var 11 stycken som träffades på L’Enoteca vinbar på Västergatan. Där åt och drack vi gott tillsammans. Jag åt en jättegod lasagne på aubergine, Melanzana.

Det är en fantastisk sammanhållning och vänskap som vi skapade under vårt träningsvecka i Spanien. Inte nog med att jag mår så himla bra både fysiskt och psykiskt efter den där veckan. Jag har också fått ett helt gäng med tjejer som jag har så roligt med och som jag känner så mycket för.

Efter mat och dryck begav vi oss till Malmö Live. Lena, en av gänget, spelar harpa i Malmö symfoniorkester och hon hade föreslagit att vi skulle komma på konsert på Malmö Live. Det bjöds på fantastisk filmmusik av Ennio Morricone.

Det var en sällsam upplevelse. Fredag, efter en intensiv arbetsvecka, fortfarande lite förkyld, fortfarande lite yr, med alla härliga tjejerna, sjönk ner i den bekväma stolen ....... och njöt. Det blev nästan som en meditativ upplevelse. Jag kände mig avslappnad, sovande fast vaken, medveten fast i en annan värld. Musiken var fantastisk och man kände igen många filmmelodier. Jag njöt fullt ut hela konserten, som varade i drygt 1,5 timme. Detta gav verkligen mersmak.

Efter konserten blev vi inbjudna av Lena ”backstage”. Hon visade runt i lokalerna. Hon visade sin egen och Malmö Symfoniorkesters harpor. Sedan fick vi sitta i pausrummet där vi åt lite smått och gott och drack vin m.m. Ja jag tog förstås en alkoholfri öl.

Vilken fantastisk upplevelse och så roligt att höra Lena göra det som hon är bäst på och som hon hon gjort i över 40 år. Fast hon är jäkligt bra på att sitta i jägarvila också.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229