Yoga - en riktig utmaning

I dag var det dags igen för en Yoga timme. Andra tillfället. Det är verkligen en utmaning. Jag har ju hållit på med mental träning i många år, både av och till. Ibland mest av och ibland ganska regelbundet. Så att slappna av har jag lärt mig, men då gör jag det hemma. När jag är på gymmet är det alltid fullt ös. Nu är det lugn, avslappning och orientalisk musik som gäller på onsdagsmorgonen. Bara det att inte ens försöka prestera 100 %, utan bara 80 %.

När vår yogatimme var över kl 07.30 var det full aktivitet ute i gymmet. Det var som att komma från en annan, lugn och harmonisk, värld in i en hetsig och stökig värld. Jag skyndade mig ut i omklädningsrummet och duschen för att hålla kvar känslan som yogan gav. Känslan satt faktiskt kvar långt in på förmiddagen.

Jag tror att det här med Yin-Yoga är något som jag behöver och som jag definitivt kan vänja mig vid

OBS: Bilderna är inte från vår yoga, men visar en del av de rörelser/formationer som vi gjorde i dag.

Efter en skön dusch var det dags att ge sig till jobbet och eftersom vi började Yogan redan kl 6.30, så anlände jag dit strax efter 8. Det blev en del avverkat under förmiddagen. Det var dessutom min tur att ta telefonsamtal med nya klienter (15 minuter kostnadsfritt) och det blev en del intressanta telefonsamtal.

Under eftermiddagen förberedde jag dokument för ett möte under morgondagen, fixade lite familjerättsliga dokument, läst och svarade på mail mm

Jag gav mig av tidigt för att börja med ett besök hos frissan. Som vanligt även det avslappnande och trevligt samtal. Jag gav mig sedan av till Caroli City där jag åt en gyros och tog det lugnt innan Årsmötet med Centerkvinnorna i Malmö. Innan dess hann jag med ytterligare ett par klientsamtal.

Vi började årsmötet med gemensam fika och jag blev då tillfrågad om jag ville vara mötesordförande. Tja varför inte? Så jag tog mig an mötesagendan och greppade ordförandeklubban. Det blev ett smidigt årsmöte och vi är nu 4 i styrelsen, varav två nyval. Det kändes väldig bra och det blir nog en riktigt bra styrelse med en bra åldersspridning.

Som tack för att jag hållit i ordförandeklubban förärades jag en ros och en ljuslykta.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229