Wow vilken föreställning

Igår, fredag, blev det ingen blogg, eftersom vi kom hem så sent från Köpenhamn. Sedan länge (Sven fick biljetterna som julklapp) var det bestämt att vi skulle se The Phantom of the opera med kollegan Diana och hennes man. Vi hade bestämt att köra bil över och Diana och Svein Age skulle hämta oss 16.30. De fastnade dock i bilkö på motorvägen där det hade hänt ett par olyckor och därefter följdolyckor. Som tur var kunde restaurangen hålla det bokade bordet till oss, trots vi kom ca 30 minuter sent.

Vi parkerade i ett parkeringshus nära teatern och restaurangen låg vägg i väg med densamma. Restaurangen hade en teatermeny och vi valde faktiskt samma rätter alla fyra. Det blev Sprödstekt torskfilé, Kalvfile på gjutjärnstallrik med grönsaker och god kryddning, bl a med ingefära, och slutligen glass med färska frukter. Vi var mycket nöjda med maten.

När klockan var 19.30 var bordet bokat till nya gäster och vi begav oss till Den Nye Teater och föreställningen av The Phantom of the opera.

Den Nye Teater är en fantastisk byggnad och ger verkligen en gammaldags teaterkänsla. Den var perfekt för föreställningen, som även den var fantastisk. Otroliga scenerier och fantastiska dräkter. Dessutom var det mycket duktiga aktörer och ”Phantomen” levererade verkligen. Det blev en kväll med magisk känsla. Jag hade musiken inom mig fortfarande när vi kom hem.

Lördag morgon började med ett dubbelpass på SHE; Indoor walking och Mage/rygg. Efter träningen åkte jag hem igen och ”åt” frukost.

Sedan för andra lördagen i rad begav vi oss till Limhamn för att gå igenom ouppackade lådor. Det blev en hel del grejer som vi ska lägga ut för försäljning . Vi tillbringade cirka tre timmar med detta. Det blev mycket nostalgi med detta.

På vägen hem blev det ett besök dels hos Mattssons Handelsträdgård, dels hos Flowernail för att kolla vad vi ska kunna nyplantera i vår upprensade fyrkantiga rabatt på framsidan av huset.

Lunchen åt vi ute i vårsolen och sedan satte jag mig i solstolen och tog en middagsvila.

När någon visar sin avundsjuka mot dig betyder det att den personen beundrar dig, men har inte förmågan att visa det på ett sunt sätt.

Citat av Thomas Gunnarsson

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229