Wow, vilken dag

Så kom då äntligen dottern och svärsonen från Australien. De landade på Kastrup före utsatt tid och 08.20 var vi och hämtade dem i Hyllie. Efter mottagningskommitté (storasyster Carina med syskonbarnen Viktor och Amanda) åt vi gemensam frukost (ägg och bacon). Det blev mycket prat, fniss, skratt och pratande i munnen på varandra.

Eftersom Annelie haft magproblem går hon på laktors- och glutenfrikost. Det blev att tänka till. Så jag bakade två glutenfri surdegsbröd och två omgångar knäckebröd med majsmjöl.


Recept på detta goda knäckebröd hittar du i min blogg i tidigare inlägg.


Sedan bestämde vi att vi tjejer (jag och döttrarna) skulle dra in till staden på hoppingturné Barnen protesterade inte över att vara hemma med morfar och Morgan.

Sagt och gjort. Vi körde in till Centrum och parkerade på p-huset Anna. Det blev besök i många affärer längs gågatan (Södergatan) och i Gallerian vid G A Torg. Lunch på Lilla Torg blev det också (för min del  Caesarsallad och isvatten).

På kvällen ble det gemensamma middag tillsamanns allihop (gluten- och laktorsfritt till Annelie) . Nu sitter jag här i ensamheten, när lugnet lägrat sig och alla förutom jag (som vanligt) har gått och lagt sig. Vilken underbar familj jag/vi har.
 
Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229