Wow vilken dag!

I dag blev det en häftig start på dagen. Jag skulle vara och träna (Indoor walking) klockan 08.00 - trodde jag. Men när jag kom till gymmet visade det sig att jag var där en halvtimme för tidigt. Tina erbjöd mig en plats på en ledig platta och köra ett vibropass. Så fick det bli och jag körde 25 minuter grönt vibropass. På det följde ett Indoor walking-pass. När det var klart sade Tina att det inte var fullt på Mage/rygg-passet, så då hoppade jag in där också (oanmäld). Efter det följde det sista passet som jag var inbokad på - Rörelseträning. När det var avklarat hade jag kört 2 timmars träning och varje pass med Tina som coach. Det kändes riktigt bra och jag kände mig verkligen superstark och nöjd med mig själv.

Fina Tina som var min träningscoach idag

Förresten när jag kom till gymmet i morse trodde jag att min klocka gick fel. Det var nämligen helt släckt. Tina hade busat/myst till det denna gråmulna novemberlördag och tänt ljus och ljuslyktor överallt. Vi startade Indoor walkingen med nedsläckt belysning och till biten Ghostbuster. Mycket passande.

Vi blev filmade där i mörkret. Filmen kan ni se på FB-gruppen SHE gym.Innan jag landade på kontoret passade jag på att provianter lite på Coop Sjöstaden. En väldigt trevlig affär med bra sortiment, inte minst av nyttiga matvaror. När den öppnade mittemot vårt kontor på Dragörkajen aktiverade jag mitt Coopkort som inte var använt på många år. Livet har verkligen förändrats för oss när vi fick en bra livsmedelsaffär så nära kontoret.

Innan jag satte igång med dagens arbete åt jag ett mellanmål, inköpt på Coop så klart.

Sedan följde en fantastiskt bra arbetsdag, där jag fick gjort väldigt mycket. Bl a två yttranden som skulle in på måndag och som jag kunde skicka idag. Riktigt skönt. Nu har jag ett ärende med mig hem som jag ska jobba med hemma i morgon.

Till lunch hade jag med mig goda kåldolmar som Sven hade gjort i går. Till det hade jag broccoli, haricoverts, råkostsallad, lingon (utan socker så klart) och turkisk youghurt. Det går bra nu!

Jag jobbade fram till strax innan 19, så det blev en 8-timmars arbetsdag. Men som sagt fick så mycket gjort och det känns verkligen riktigt bra inför kommande arbetsvecka.

På tal om det här med Halloween och Alla Helgonhelgen. Jag bryr mig egentligen inte om huruvida man firar det ena eller det andra, men jag är inte det minsta intresserad av Halloween och att få besök av okända barn som tigger godis. Men om man nu ska skicka ut sina barn, utklädda och med fråga om bus eller godis så tycker jag att man ska ta hänsyn till dem som inte vill ha dessa besök. Jag tycker också att man ska skilja på Halloween, som firas den 31 oktober, och Alla Helgon-helgen, som infallet på fredagen och lördagen (Alla Helgonsafton och Alla Helgonsdag) då besöker man sina anhörigas gravar, tänder ljus och ljuslyktor, till minne av de som har gått bort. Eller kanske helt enkelt bara tänker på de bortgångna.

Skulle vara kul att höra om era åsikter kring detta.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229