Vilken dag!

Lördagen har varit en fantastisk dag. Ja, vissa tycker kanske att den varit ganska normal, men för mig var den fantastisk.

I går fick jag ett "påminnelse-mail" av min hälsokonsult på Xtravaganza Emelie. Det löd så här:
 
Så roligt att så många ville delta i vår utmaning! J
Det går alltså ut på att träna regelbundet, 2 ggr/veckan fram till den 15 februari.
I slutet kommer vi att ha en liten mingelkväll då vi delar ut intygen till alla som lyckats med utmaningen.  J
 
Hoppsan det tog! Jag hade nämligen helt glömt bort att jag anmält mig till utmaningen. Visst hade jag ambitionen att gå och träna ett par gånger i veckan, men som vanligt prioriterade jag jobbet framför mig själv. Men Emelies mail blev en väckarklocka för mig. Så sagt och gjort tog jag mig i kragen och efter frukosten åkte jag iväg och tränade.

Vi var faktiskt fyra stycken som var där och tränade på lördagförmiddagen. En timmes träning blev det och det kändes härligt. Avslutade med en dusch och en make-up. Sedan begav jag mig på shoppingtur.

Jag är med i Klubb Lindri, en damekipering med mycket bra kläder, bl a mitt favoritmärke Gerry Weber. Som klubbmedlem brukar man få en födelsedagspresent och eftersom jag fyllde år den 1 januari hade jag ett presentkort på 100 kr att spendera. Nu var det så lyckosamt att man dessutom hade rea med 60 % på det mesta. Så det blev en blus och en top/t-shirt.

Nästa stopp var Ikea, där jag köpte förvaringslådor och lite blommor.
Det blev förvaringslådorna Bladis som inköptes.
Sedan kom höjdpunkten (för mig som är lite datanörd) - Mediamarkt. Jag införskaffade en extern hårddisk som rymmer hela 1 TB, USB-minne på 16 GB, minneskort till min Surfplatta och sist men inte minst en ny LapTop.

Jag har ju haft problem med min gamla Mini-LapTop. Förmodligen har jag lyckats ta bort en fil som inte skulle tagits bort. Det har gjort datorn seg som sirap (emellanåt) och dessutom kan man inte ladda hem några program till den. Jag har stort behov av min dator i jobbet, eftersom jag ofta sitter och jobbar hemma (i soffan) på kvällarna. Så för att inte tappa tempo i jobbet var jag helt enkelt tvungen att skaffa en ny. Nu har jag ju möjlighet att formatera om den gamla och vips har jag kanske två fungerande datorer..

Min nya dator är denna:


Läs mer om den på: http://www.acercomputer.se/ac/sv/SE/content/model/NX.M09ED.031
Till skillnad från min Mini-LapTop har den både DVD-läsare och numeriskt tangentbord. Skärmen är  15,6" så den tar ju lite mer plats än en minidator. Jag har emellertid saknat både DVD-läsaren och det numeriska tangentbordet, så man får väl ta det onda med det goda.

Jag hade tänkt ägna mig åt lite arbete under lördagen, men när shoppingrundan var avslutad och jag var hemma igen var klockan fyra på eftermiddagen. Då satte jag - så klart - i gång att städa på vår bokhylla i köket (det var det jag skulle ha förvaringslådorna till) och sedan var det naturligtvis dator uppackning och installation. Och så gick den eftermiddagen och kvällen.

Jag blev emellertid riktigt nöjd med min nya dator och supersnabb är den också. Dessutom är den försedd med Windows 8.

I morgon ska jag gå och träna igen och sedan ska jag ägna dagen åt arbete hemma.

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229