Vilken dag!

Jag hade bestämt mig för att nu ska det bli av med morgonpromenaderna igen. Har saknat dem så och det är så härligt uppiggande och njutningsfullt att komma ut och gå på morgonen och njuta av lugnet och vädret, oavsett hur det är. En morgonpromenad ger energi för resten av dagen. I dag var det verkligen en helt underbar sommarmorgon. Trots att det var längesedan som jag promenerade så blev jag inspirerad och det blev en lite längre sträcka än ”normalt”.

När jag kom hem igen efter promenaden hörde jag glada röster, men när jag kom in fanns ingen där mer än Sven. Eller, jo visst fanns det det. Andreas hade varit och lämnat Devon och Winston som gömde sig för att skrämma farmor. Det blev glada toner under frukosten och sedan lämnade jag killarna för att åka och jobba.

Devon och Winston i spaet kl 7 på morgonen. Vattendjur?

Det blev en väldigt rörig och stökig dag. Telefonsamtal från kreti och pleti. Besök som var inplanerade, ställdes in och som ändå blev av. Tur att man är flexibel. Vid något tillfälle fick jag stänga dörren för att kunna fokusera.

Jag hade emellertid bestämt att jag skulle gå hem tidigt för att få chans att njuta av barnbarnen. Så när klockan var tio över fem packade jag ihop och gick hem.

Sven och killarna hade redan börjat fixa med kvällsmaten, som var önskemål från Devon och Winston; grillade kycklingklubbor och kycklingspett. Till det klyftpotatis och tomat/lök-sallad. Såå gott. Till efterrätt blev det jordgubbar och glass. Alla blev mätta och nöjda. Killarna fick rasa och springa av sig och när klockan var åtta ville de självmant gå och lägga sig.

Det blev verkligen kvalitetstid med barnbarnen. Underbart.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Härliga tider.... och härliga bilder😀nouw.com/fibrolivet
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Söta små gossarnouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229