Vilken dag - och kväll

Min planering var att få undan en massa jobb för att kunna vara ledig i helgen. Sagt och gjort så begav jag mig riktigt tidigt till jobbet, t o m utan att äta frukost, och intog där bara en Naturdiet-dryck.

På vägen till jobbet konstaterade jag att det förutom Coop även ska bli ett Apotek i Multihuset på andra sidan gatan från vårt kontor.

Jobbet gick hyfsat bra till att börja med och jag fick iväg mina yttranden och fixade alla deadlines.

Sedan blev det mer splittrat med semestrande, sjukskrivna och föräldralediga kollegor, som ville prata. Ett förordnande som målsägandebiträde föranledde kontakt med polisen. Det blev inte något förhör i dag trots allt.
Plötsligt var det lunch. Vart tog den förmiddagen vägen?

Fortsatte med att färdigställa ett bodelningsavtal, skickat lite Mail, haft lite telefonsamtal. Slutade med ett telefonsamtal med Petra och vår leverantör av administrationssystem. När det var avslutat och alla andra gått började jag samla ihop lite akter att ta med hem.

När jag kom hem kunde jag glädjas över ett bokpaket som jag fått.

På kvällen var vi bjudna hem till våra trevliga iranska grannar. Det blev en mycket trevlig kväll med mycket mat och dryck. Skratt och glädje varvat me allvarligare diskussioner. Nu är jag i matcoma och försöker orka skriva färdigt bloggen.

GOD NATT!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229