Vad händer nu?

Vet inte riktigt vad som hände i dag.

På morgonen satte klockradion igång som vanligt kl 5. Men idag var inte pannbenet med mig. Jag kunde bara inte förmå mig att stiga upp för att gå ut och gå. Jag ställde om väckningen till kl 6 och somnade om. Vad hände där?

Kom till jobbet i hyfsad tid och hade massor att göra. Jag hade planerat in i kalendern för att arbeta med några olika ärenden. Nästan ingenting av detta blev gjort, eftersom annat kom i vägen hela tiden. Vad hände där?

Jag skulle äta en VLCD-soppa till lunch, men kollegan Marie föreslog att vi skulle fira Bekime och hennes klarade tenta och bjuda henne på sushi. Så klart att jag ar med på det. Vem kan motstå den goda sushin på Fusion sushi? Vad hände där?

Innan jag lämnade jobbet fick jag ett messenger från Carina om att hon hade bokat resa till Australien till sig och barnen i oktober-november. På vägen hem ringde jag henne och vi fortsatte prata medan jag stod på parkeringen. Under tiden vred jag på mina ringar på vänsterhanden. Jag har inte kunnat ta av dem på flera år (för tjock om fingrarna). Plötsligt gled de av fingret hur lätt som helst. Vad hände där?

Nu tänker jag gå helt utan ringar under helgen för att fingret ska ”normalisera sig.

Frågan är: Vad har hänt? Har jag börjat gå ner så mycket i vikt? Jag har bestämt att inte väga mig mer än en gång i veckan (på måndagar) så jag vet inte förrän på måndag.

Visserligen har jag kört träning två gånger om dagen (morgonpromenad och ett till två pass på kvällen, men ändå .......
Vad händer?

Ska bli spännande att väga sig på måndag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229