Utomhuskalas

Idag firade vi barnbarnen Devon (9 år) och Winston (8 år) som har och ska fylla år. Devon fyllde år den 12 mars och Winston fyller år den 16 april. Sedan har vi så klart även bonusbarnbarnet Nicole som fyllde 17 år den 6 april. I dag firade vi dem alla hemma hos Andreas och Hanna i Rydsgård.

Eftersom man bara ska träffas några få (liten grupp) inomhus så var det bestämt att vi skulle ha ett utomhuskalas. Vädret var nådigt så till vida att det var uppehåll och solen - i vart fall - tidvis visade sig.

Jag startade dagen med en morgonpromenad och därefter frukost.

Efter frukosten slog vi in födelsedagspresenterna och sedan klädde jag mig varmt för utomhusvistelse. Så klart klädde sig Sven som han brukar - med knickers och kortärmad skjorta. Vi är verkligen varandras motpoler när det gäller klädsel, väder och temperatur.

Det blev ett väldig trevlig kalas, men kylslaget. För att hålla värmen gick Majsan (Hannas mamma och Andreas svärmor) en rask promenad. Jag fick upptäcka omgivningar som jag inte känt till tidigare.

Tänk att varje dag har man något nytt att lära och upptäcka,, oavsett hur gammal man blir.

Hemma igen åt vi en god kycklingsallad, gjord på resterna av gårdagens kyckling och såg ett av våra favoritprogram Let´s dance.

Jag kände mig mycket nöjd med dagen .

Väderprognosen i morgon är dyster, regn/snö, 2 grader varmt, blåst. Vårt söndagsträningsgäng ville träna inne och jag bestämde att jag kör träning hemma. Kanske blir det en promenad (beroende på vädret) eller ett träningspass via MyMOWO.

Gillar