Ute och reser med en skock får

Så blev det avresedag. Vi steg upp 06.30 och fixade till det sista. En efter en kom de andra upp. Det gick smidigt på morgonen och vi kom iväg med rätt buss i rätt tid. Lika smidigt gick det med tåget till Kastrup.

Lika smidigt gick det när vi kom till Kastrup. Vi var i checkade redan, så det var bara att trycka ut bagagetaggarna, sätta dem på väskorna och gå till self-service för bagage-dropp. Där vägde man och scannade sitt bagage själv. Ingen personal. Smidigt och kostnadseffektivt för Norwegian.

Efter incheckning och säkerhetskontroll tog vi en fika, eftersom det inte ingår några måltider på Norwegians korta flygningar inom Europa.

Resan till Barcelona gick bra. På 2,5 timme var vi i Barcelona. Våra väskor kom först och utanför stod taxi
Chauffören José och väntade med en skylt där det stod Ewa Wresslark. Nästan rätt, men José var trevlig. Det tog 40 minuter från flygplatsen till huset som vi hyrt via Airbnb.

Vi konstaterade att huset låg lite långt från allting, så vi övertalade José att köra oss till Supermercadon. Där inhandlade vi proviant för både kvällsmat, frukost och lunch och ringde sedan till en ny taxi som körde oss till huset.

Vi installerade oss, packade upp maten, gick husesyn, hittade alla bäddar och sedan blev det ombyte och poolbad.

På kvällen lagades det jättegod skaldjurspasta och vi njöt av den ljumma kvällen till sent. Vi satt och njöt av värmen, av stjärnorna och planerade kommande dagars aktiviteter.

Nu ska vi sova första natten här i Comaruga.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Vilken härlig första resdag. Skönt att allt klaffade nouw.com/fibrolivet
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Roligt och intensivt att resa med allanouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229