Underbar träning

Jag kan inte nog lovprisa min nya träning. Ursäkta om jag blir tjatig. Men om ni inte provat cirkelträning med kombinationen styrka/puls, så gör det!

Jag har älskat att styrketräna tidigare. Ensamvarg som jag är så kan man köra sig eget race. Med cirkelträningen är det samma sak. Man kör sitt eget race, men är ändå styrd av lamporna (grönt för träning och rött för vila/byte station).

Det ger en sådan kick när man varvar styrka och pulsträning. Vill man så kan man så klart köra dubbelt på varje station, men det ska inte vara nödvändigt. 28 minuters träning ska räcka. Jag kan verkligen intyga att man är mer slut efter 28 minuter cirkelträning än efter 1 timme enbart styrka.

I dag fick jag också en genomgång av instruktören Kicki av träning med s k pilates-/balansbollar.


Det var en ny och häftig upplevelse för mig och verkligen bra balansövningar. Riktigt skönt att köra detta efter cirkelträningen.

 
Efter bollträningen körde jag, tillsammans med instruktören Kicki även ett stretchingpass. Sedan kändes det verkligen bra och att man hade gjort en riktigt bra insats.
 
 
Sedan när jag kom hem cyklade Sven och jag och tog ett kvällsdopp i Öresund. En härlig vindstilla kväll med utsikt över Öresundsbron.
 

Sedan blev det semifinal i fotbolls EM. Tyvärr gick inte bollen Sveriges väg i kväll och Tyskland vann med 1-0. Nu får Sverige, istället för att spela fina, spela om bronsplatsen antingen mot Danmark eller Norge.

Ha det bäst!
Ewa
 
 
 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229