Tysklandsresa

Semestern fortsätter och vi åkte till Tyskland med Annelie och Morgan. Resan startade med att vi steg upp 05.30 och körde mot Gedser för att ta färjan till Rostock. Vi kom dit i god tid och körde VIP-filen med vår Bro-Bizz. (Ni har väl sett reklamen: ” Ni kör för halva priser över bron med brokortet”.) Så naturligtvis har vi Malmöbor en Bro-Bizz.
Så landade vi i ”Rostock” och körde till Warnemünde för att leta upp vårt hotell. Jag skulle ha laddat upp Tysklandskartan på GPS:en innan vi åkte, men detta hanns inte med. Så någon GPS hade vi inte med oss, utan vi fick leta ”efter eget huvud”. Det blev en del ”snurrande” omkring på Warnemündes små smala gator och en del frågande innan vi hittade till rätt hotell. Vi fick lite kartor och information och skulle återkomma efter 15.00 för att få våra rum.
Bilen parkerades på anvisad plats (i Warnemünde är det lättare att ta sig fram till fots eller med cykel än med bil). Sedan blev det lunch på en uteservering. Solen sken och temperaturen var hyfsad ca 19 grader, så det blev en skön och trevlig lunch med god mat.

Sedan fick vi våra fantastiska lägenheter som var belägna på en av de mysiga smågatorna i Warnemünde. Här kan vi säkert tillbringa två dagar och nätter J.


Vår lägenhet på Ostsee Art Hotel, Fischershus
På kvällen blev det middag på Restaurang Hr Ober. Maten var mycket god, men vi fick vänta mer än en timme på den och Morgan, som till förrätt hade beställt kycklingsallad, fick sallad utan kyckling och sedan fick han vänta på kycklingen! Men när alla fått sin mat så var alla nöjda.
Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229