Träningsresa till Spanien

I dag hade jag tänkt åka till kontoret och jobba, men kände att jag nog får tagga ner lite och bestämde mig för att stanna hemma.

Sven bjöd på riktigt god söndagsfrukost bestående av ägg, bacon, exotiska frukter och mycket mer gott, men sunt.

Det var härligt vårväder i dag med klarblå himmel. Jag vilade mitt ben och satt i soffan och planerade för vår planeringsdag i morgon. Det var riktig njutbart och emellanåt kunde jag njuta av utsikten från soffan. Den blå himlen, grannens vimpel som vajade i den svaga vinden. Vilken söndagskänsla.
Jag avbröt arbetet vid lunchtid och åkte iväg för att få en entimmes massage. Så välbehövligt, så skönt och så smärtsamt när alla muskelknutor bearbetades av Michaela på SHE.


Hemma igen åt vi lunch och sedan fortsatte ”soffarbetet”. Det gick riktigt bra och jag hann också med att göra en budget för året för företaget.

Under dage; blev det också samtal med både Annelie i Australien, barbarnet Viktor och Andreas i Rydsgård, samt chatt med Carina i Tvååker. Så härligt med den moderna tekniken som gör att världen krymper.

På kvällen var det dags igen att ge sig iväg till SHE och informationsträff om Träningsresan i Oktober som jag tänker åka med på.

Hotellet Olivia Nova Beach & Golf Resort. Ligger cirka 9 mil norr om Alicante. Vi åker, om vi blir tillräckligt många, i en vecka, den 3-10 oktober. Nu gäller det att träna klokt så att knäet håller.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229