Träningsresa med SHE - en nytändning

Så var vi hemma igen efter en fantastisk träningsresa med SHE. Vi var 22 tjejer, inklusive våra två coacher, som tillbringade en vecka tillsammans på Oliva Nova Beach & Golf Hotel. Vi tränade ihop, kämpade ihop, tävlade mot och med varandra, skrattade och grät. Det skapade gemenskap och sammanhållning, gav möjlighet till djupare samtal och vi lärde känna varandra bättre. Vissa av oss kände inte varandra från början, men band vänskapsband. Vi var alla överens om att det måste bli både en och flera reunions. Två är redan planerade.

När jag summerar vad jag gjort den här veckan, förutom de 28 träningspassen som jag under de 6 dagarna genomfört så kan konstateras att jag gått 109 708 steg, dvs ca 18 200 steg/ dag. Som mest gick jag 18 856 steg på en dag. Jag gick också 75 km under veckan, dvs 12,5 km per dag i genomsnitt. Ganska bra resultat tycker jag.

Vad har resan mer givit mig? Jo en nytändning och en förstärkt motivation till att nå mitt mål.

Sedan jag började på SHE, under min tid med PT-träning, och under tiden därefter har jag fått en förändrad inställning till träning. Jag tränar inte längre för att gå ner i vikt, utan för att må bra och känna mig stark. Träningsresan har gett mig bekräftelse på att jag orkar mer än jag trodde, att jag orkar lika mycket (nästan) som de som är 30 år yngre än vad jag är. Det känns oerhört bra och tillfredsställande.

Under resan har vi haft två föreläsningar; en om kost och en om målbildsfokus. De gav mig en del av nytändningen. Jag har ju hört detta tidigare, men inte känt mig riktigt så motiverad som jag gör nu. Jag har satt ner foten för mig själv och för omgivningen och nu är målet satt.

Den 1 maj 2020 har jag uppnått min önskade målvikt och väger 80 kg (kvinnor i min ålder ska inte väga för lite tycker jag).
Om jag då är nöjd med den vikten, eller om jag ska gå ner mer tar jag ställning till då.

Nu är mitt mål alltså offentliggjort och jag känner pressen på mig att verkligen uppnå det. Inte för någon annans skull, men för min egen skull.

Självklart ingår som en ingrediens i att lyckas med att nå målet att jag fortsätter med min regelbundna träning. En annan ingrediens är naturligtvis mat och dryck, vilket är 80 % av möjligheten att nå framgång med en viktminskning. Andra delar är minskad stress, bättre sömnvanor och mental träning.

Jag avslutar dagens blogg med lite bilder där jag har fastnat under några av de många träningsmomenten i Spanien.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vilka härliga träningsbilder nouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229