Träning med Spaniengänget - eller inte

Nu är det bara fem dagar kvar innan vi SHEjer sticker till Spanien på träningsresa. I dag var det dags för sista träningen i Sverige med gänget. När jag vaknade på morgonen kände jag mig rejält förkyld, men inte så dålig att jag inte ville avstå från träningen. Det skulle vara för ett år sedan. Då hittade jag alla möjliga anledningar för att inte träna. Idag retar jag mig på om jobbet av någon anledning skulle lägga hinder i vägen för träningen.

När jag kom till gymmet frågade Annica hur det var. Jag fick ju vara ärlig och säga att det var sådär. Hon tyckte inte att jag skulle vara med och träna av två anledningar. Dels för min egen skull, dels pga smittorisken. Jag accepterade det så klart. Inte vill jag riskera att resten av gänget smittas fem dagar innan resan. Själv tänker jag däremot bli frisk till på torsdag.

Så idag körde jag egen träning på maskinerna och lite lagom tramp på crosstrainern. Svettigt blev jag ändå. Jag fick hålla lite avstånd och kolla lite på de andra.

Sedan var jag så klart med även på eftersnacket. För övrigt var vi två som inte var med och på träningen, så jag behövde inte känna mig helt ensam. Hela gänget är emellertid sjukt taggade över att vi snart ska åka iväg tillsammans.

Efter SHE bar det först iväg till apoteket där det inhandlades diverse förkylningsmedikamenter som ska hjälpa till att bota förkylning och gör mig ”fit for fight” till resan. För fy tusan vad det ska tränas under den veckan.

Mitt skrivbord bruka vara ett kaos, men i dag fick jag undan massor och gjorde en förflyttning av akter från mitt skrivbord till administrationens ”att-göra-högar”.

Det var inte bara jag som jobbade i dag. Viktor och morfar var nere hos Andreas och grävde bl a. Även de var effektiva men blev, precis som jag, inte helt klara. Så i morgon åker de till Rydsgård igen. Det gör även jag, för i morgon bär det iväg till Ystad, via Rydsgård.
Vi sammanstrålade hemma efter dagens arbete och bidrog till middagen var och en på sitt sätt. Jag fixade sushi och Sven rökt kalkonbröst med rotfruktsgratäng. På kvällen såg vi jättetrevliga programmet Klassfesten där Glenn Hysén och Caroline af Ugglas tävlade mot varandra.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229