Tillbaka till vardagen

Semestern är slut för den här gången, jag var tillbaka på jobbet och fick kasta mig över inkommande post, telefonsamtal med gamla och nya klienter, datorproblem, strategidiskussioner och trevliga fikapauser.

Fast jag bara varit borta två veckor hade det blivit lite högar.

Tiden och dagen gick alldeles för fort och jag hann inte igenom ens en bråkdel av det inkomna. Det hade jag i och för sig inte heller räknat med. Samtidigt kändes det väldigt segt att börja jobba igen.

Tur att man kan njuta av vår balkong, utsikten och nu även av den här fina båten som tydligen har lånats in av restaurangen.

Eftersom jag hade bokat träningstid kl 17.30 hade jag anledning att gå tidigt från jobbet, vilket var skönt så här den första dagen efter semestern. Det var också väldigt skönt att träna igen. Jag körde två svettiga och tuffa pass. Funktionell FysTräning och Vibrogym MIX strength & cardio. Två riktigt svettiga och tuffa pass. Var helt utpumpad efteråt.

När jag kom hem åt vi middag tillsammans, kalvgryta med massor med grönsaker och rotsaker. Väldigt gott. Lite senare blev det jordgubbar och lite glass.

Det bar en ganska skön kväll och vi satt ute så gott som hela kvällen.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Det var ju trevligt att vi hann träffas så här innan min semester😀nouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229