Tillbaka på plattan

Det blev lite sovmorgon idag trots att både träning och jobb stod på schemat. Jag skulle emellertid inte vara på träningen förrän kl 9.45, så jag sov till 07.30 och hann med en lättare frukost, bestående av keso, kvarg, linfrön, solrosfrön och pumpafrön. Lite brytning mot gröten som jag annars äter på morgonen.

Det hade snöat under natten och vår gata låg helt vit och orörd när jag gick ut. Ingen hade gått där efter att snön fallit. Även utanför gymmet var det vitt, men många hade ändå tagit sig dit - som vanligt.

I dag stod det vibrogym på träningsschemat. Jag har tidigare kört flera omgångar (x 12 gånger), men nu var tre av oss fyra på de fyra maskinerna nybörjare. Att vara med på denna träning var mest en kul grej eftersom det var en introduktionsträning. Men trots att det var en någorlunda snäll träning så blev jag bra svettig ändå. Det är ju så med träning att den blir precis så jobbig som man själv gör den till.

Efter träning och dusch stack jag till ICA Malmborg där man hade extra pris på nästan allt jag hade tänkt mig att köpa. Bra där :). Så äntligen kom jag till kontoret vid 11-tiden. Då var kollegan Marie redan där och jobbade. Det var bra för vi hann gå igenom ärendet som jag ska ta för henne nästa vecka när hon är på militärövning. Dessutom hade vi några andra intressanta juridiska diskussioner.

Det är det bästa med vårt jobb när man kan få grotta ner sig i juridiska diskussioner och research, t ex att läsa förarbeten, doktrin och rättsfall och använda det till klientens bästa.

Jag hann också med att skriva och skicka in ett överklagande med argumentation om varför Hovrätten ska meddela prövningstillstånd, begäran om journaler för en klient som vill åberopa tortyrskador i ett asylärende, genomgång av posten som kom i går och som inte hanns med osv. I morgon stannar jag hemma, men tog med mig lite att jobba med för att ha lite framförhållning inför nästa veckas deadlines

När jag kom hem hade Sven som vanligt maten klar. I kväll blev det lamm med rotfrukter tillagat i lergryta. Mycket gott och mycket nyttigt. Efter maten blev det ett par muggar Rooiboste, mitt favoritte och ett avsnitt av "Så mycket bättre". Det är avsnittet handlade om Tommy Nilssons dag. Älskar det programmet.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Jag tittade också på Tommys program, men ägnade dagen mer åt hushållssysslor och hem än åt träning, även om jag var inne en snabb sväng på gymmet 😀nouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229