Tillbaka i träning igen

Som vanligt blev inte dagen som jag planerade. En del av förmiddagen ägnades åt att gå igenom ett förhörsprotokoll hos polisen. Det är polisens enhet för våld i nära relationer som håller i utredningen. Utredaren Lise har blivit en av mina favoriter. Vi har f n flera ärenden ihop och i det här ärendet var det fjärde gången vi träffades.
När jag åkte tillbaka till kontoret passade jag på att njuta av några ögonblicksbilder av vårt vackra Malmö. Det skrivs så mycket negativt om Malmö och visst händer det mycket här. Allt för mycket. Men det finns också så mycket positivt att lyfta fram. Malmö har potential, Malmö är framtidens stad. Vår stad. Tillsammans kan vi vända den negativa trenden och istället fokusera på det positiva.


Jag hade planerat in att jobba med ett visst ärende under dagen, men det fanns en del annat som behövde fixas också. Dessutom blev det några telefonsamtal med domstolar och klienter. Plötsligt var det dags för eftermiddagsfika.

Fika- och lunchstunderna hos oss vill man inte missa. Vi har så trevligt och det är alltid några intressanta diskussionsämnen som dyker upp. Mycket stimulerande. Det är också ett sätt att lära känna varandra bättre.

Jag skulle sätta mig med mitt ärende efter fikat, men då fick jag ta ett samtal med en domstol och det tog sin lilla tid. I kalendern var också inbokat ett samtal med biträdande juristen Emily och plötslig var det dags för det. Jag hade då precis satt mig med mitt ärende. Samtalet med Emily tog betydligt längre tid än jag hade tänkt. Det var också ett mindre önskat besked som hon kom med.

Jag fick en liten stund för mitt ärende innan det var dags att sticka iväg till gymmet. Lite stressat blev det på slutet, men så skönt det var att släppa loss i träningen. Först ett svettigt och intensivt Indoor walking-pass och sedan ett skönt och välbehövligt Mage/rygg-pass. Det var verkligen skönt att komma igång med träningen igen efter förkylningsuppehållet.


Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
det Är bra att lyfta fram allt som är bra med våra fina städer. Jag glr av och till detsamma med Landskrona... min älskade stadnouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229