Tid är en bristvara

Jag konstaterar att jag inte bloggat på nästan två veckor. Dels beror det på arbete, dels på att vi ägnat fritiden åt det käraste vi har - barn och barnbarn.

När det gäller arbetet har jag tillbringat sex av tio arbetsdagar i hovrätten. Det innebär att jag ska hinna med samma saker på två dagar i veckan som jag annars gör på fem dagar. En omöjlig ekvation.

Normalt hade jag tagit helgerna till hjälp för att jobba ifatt, men vi har tillbringat två helger på Ivö i vår husvagn. En helg åkte vi faktiskt upp redan på torsdagen (tog fredagen ledig) och åkte hem måndag morgon. Då firade vår camping 50 år och dotter med familj var där med oss. Dessutom hade vi goda vänner på besök på lördagen. Det var ett fullspäckat program;

 Gemensam frukost på stranden,                                                       med Melodikryss
 
 Hoppborg och ansiktsmålning för barnen
             Vinprovning för de vuxna                                                    Tipsrunda för stora och små
 
Ja det var verkligen en intensiv, rolig och fullspäckad jubileumshelg. På söndagen åkte barn och barnbarn hem och vi fick några timmars avkoppling.
 
Helgen därpå var det vår tur att ställa upp med vår ideella insats, nämligen att städa de gemensamma toaletterna och duscharna. Denna syssla delas av alla oss som ligger på säsongsplats. 
Den helgen var det också det s k Slalomtricket på campingen. Ett årligt återkommande arrangemang, med vattenskidtävling för alla från 0-100.
Nu var det sonen men familj som gästade oss och som vi delade husvagns- och sängplats med.
 
 Devon i badtagen
Winston och pappa
Andreas hade inte åkt vattenskidor på 2 år,
men han kom 3:a i slalomcupen. Bra jobbat.
 
 
Även denna söndagen kunde vi koppla av och njuta några timmar, när gänget hade åkt hem. Njuta och längta till nästa gång vi ska umgås och ha trevligt.
 
Vår härliga "båthamn" på Söndremark camping
 Ett glas vin i solnedgången på båtbryggan
Denna behöver väl ingen kommentar.
 
Så just nu och ytterligare fem dagar kan jag konstatera att tid är en bristvara, men samtidigt ska man också ge sig tid att njuta av tillvaron. På något underligt sätt hinner man ändå med vad man ska. Eller rättare sagt, kanske just för att man njuter så blir man effektivare när man jobbar. Det kallar jag Livsbalans!
 
Ha det bäst!
Ewa
Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229