Tid

Tid är något som jag just nu känner att jag har alldeles för lite av. Tid är för närvarande hårdvaluta både för mig och mina medarbetare. Visst är det roligt att vi är fullt sysselsatta, men när tiden inte räcker till då känner man att man börjar nå gränsen för vad man orkar.

Kalendern är fulltecknad och nytt tillkommer hela tiden. Mitt i allt arbete vill man ju ha tid att träna och få s k egen tid också.

I dag gav jag mig själv tid. Först blev det fina naglar hos Flowernail och Pamela Andersson.


Sedan hade jag äntligen tid hos Kulan Idrottsskadecentrum, där jag var och fick bedömt mitt knä.


Nu blir det egenträning, sjukgymnastträning i sex veckor och förhållningsregler om vad jag får och inte får göra på t ex PT-träningen. Troligen har det varit menisken och/eller inre sidoledbandet som blivit skadat och som nu börjar läka, eftersom knäet blivit bättre. Skönt att få en bedömning och att det inte är farligt att träna. Dock får jag inte springa eller hoppa.

Efter det blev det en trevlig lunch med BNI-kompisen Susanne Hylén som bl a driver Handelshuset Hylén & Olsson.Sedan var det slut på egen tiden. Det blev telefonmöten och besök resten av eftermiddagen.

Dock avslutade jag med ännu ett härligt PT-pass på Malmös bästa gym.

 
 
Till slut avslutades dagen/kvällen i soffan, med slötittande på TV och med datorn i knäet (som vanligt).
 
Trots att min tid inte räckte till i dag heller, så vägrar jag att känna mig stressad. Jag tycker att jag var värd den tid som jag gav mig själv i dag.
 
"Vi ska behandla oss själv lika bra som vi behandlar andra" - citat av Torkild Sköld
 
 
 
 
 
 
 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229