Tänk positivt!

Efter en veckas uppehåll var det idag dags för Yin-yogan igen. I dag handlade det verkligen om att gå in i sig själv, att stänga allt annat ute, att tänka i färger och se sitt inre ljus. Positionerna som vi håller länge (flera minuter) är emellanåt verkligen utmanande. Dessutom kände jag också av mitt smärtande knä, t ex när vi skulle ligga i barnets position.

Efter duschen och på väg ut träffade jag en gammal träningskompis från boxningen och vi pratade en bra stund. Det blev en positiv start på dagen. Yoga och vänskap. Inte svårt att tänka positivt.

Den positiva känslan fortsatte när jag kom till jobbet. I dag var det dags för oss att byta telefonsystem och teleoperatör. Vi fick också alla nya telefoner (för vissa var behovet av ny telefon större än för andra). Alla fick en iPhone 7 och övergången gick hur smidigt som helst. Mycket tack vare vår paralegal Rebecca som åtagit sig att till alla kopiera den gamla mobilen till den nya och att göra nödvändiga inställningar.

Vår nya teleoperatör heter Telavox och en av deras representanter var på plats på morgonen hos oss för att hjälpa oss tillrätta och se till att allt fungerade. Som sagt så gick övergången smidigt. Det blir nog bra det här.

Under dagen hann jag med en hel del arbete och betade av mina deadlines för dagen. Härlig känsla! Det lyckades eftersom jag inte hade några möten eller förhandlingar inbokade. Det var bara föräldralediga kollegan Emelie, som var uppe och hämtade sin telefon, som kom in och pratade en stund. Det blev ett positivt samtal och bådar gott inför framtiden. Det gäller att tänka positivt.

Dagen avslutades med ett årsmöte som gick av stapel på Limhamns Folkets Hus.

Det var Strandhems Samfällighetsförening som hade föreningsstämma. Av 339 fastigheter var endast 64 representerade + ytterligare åtta hade lämnat fullmakt. Det var ovanligt lite närvarande. Man kan tycka att människor borde vara mer intresserade av sitt boende och sin boendemiljö. Kanske tycker man att allt fungerar och är bra, men styrelsen har förberett stämman och vill så klart att många kommer och lämnar sina synpunkter. Jag tycker att det är lite nonchalant mot styrelsen att inte komma och göra sin röst hörd.

Styrelsen, som förövrigt känns seriös och duktig, hade förberett stämman väl och det var välskrivna dokument som vi fick oss till del. Stämman var därför avklarad på mindre än en timme. Verkligen positivt.

Som ni vet brukar jag förespråka positivt tänkande och att se möjligheter istället för att bekymra sig över problem. Yin-yogan är verkligen en positiv upplevelse och jag är övertygad om att den följer med under dagen och bidrar till alla positiva upplevelser.

Därför tänk positivt!

Bilens framruta är större än dess backspegel för att vi ska se mer framåt än bakåt på livets färd.
Vi bör även öppna upp suffletten så att vi kan se himlen ovanför oss.
Det gör att vi sannolikt blir lite mer ödmjuka.

Citat av Thomas Gunnarsson

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Alltså, jag ska ju också börja med yin yoga men tiderna på Mitt gym passar inte jobbtiderna så väl.... men nån gång ska jag väl hitta en bra tid. Tills dess får jag hålla mig till vattenyogan på måndagarna 😀nouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229