Styrelsemöten och taco

Det har inte blivit något inlägg i bloggen på ett par dag. Det har varit fullt upp med jobb dagtid och möten på kvällarna.

I onsdags var det årsmöte för Centerkvinnorna CK Malmö och jag agerade som mötesordförande. En ny styrelse, bestående av 4 ledamöter valdes. Jag fick en bra magkänsla av den nya styrelsen som har en bra åldersspridning. Ska bli kul att jobba med denna nya styrelse.

I går var det möte med Strandhems fiberförening. Vi har fått till ett synnerligen förmånligt avtal med vår nuvarande tjänsteleverantör och självklart var det något som firades av styrelsen. Vissa - dock inte jag - har varit mer delaktiga i detta än andra. Våra medlemmar ska vara riktigt nöjda.

Så blev det fredag och slut på arbetsveckan. Jag, och i vissa delar kollegan Diana, har haft väldigt bra och givande avstämmningssamtal med våra jurister. Det känns som att vi alla drar åt samma håll och vill samma saker, men att vägen dit ser olika ut för oss alla. Framtiden ser ljus ut.

Alla juristerna såg också en webbföreläsning om nyheter inom Familjerätten under 2018. Den gav upphov till många diskussioner och vi bestämde också att vi skulle ha en uppföljning där varje jurist skulle bidra med sin del. Kul, för alla var intresserade och engagerade av frågorna. Det är bara att konstatera att vi verkligen är ett härligt arbetsgäng, med många olika personliga som var och en bidrar till en fantastisk helhet.

Jag har börjat ta för vana att boka in ett träningspass på fredagar. Bl a för att se till att pallra mig ifrån kontoret tidigt på fredagen. Ja - tänk att det måste träning till för att det ska ske, men så är det. Tidigare har vårt gym inte haft några pass på fredag eftermiddag, men nu finns den möjligheten. Så kl 16 varje fredag bokar jag in mig på Cirkelfys eller Multiträning. Mitt skadade ledband börjar läka tack vare att jag tagit det lugnt i veckan. I dag var det Cirkelfys och jag gjorde allt utom hoppen och de övningar som extremt belastar knäna. Efter det 25 minuter långa, tuffa passet körde jag 20 minuter på gymmaskinerna. Härlig känsla efteråt att ha klarat det, och utan värre smärtor än innan.

I kväll blev det taco-kväll hos oss. Såå gott. Vi hjälptes åt att laga maten och det är så roligt att ha tid att göra det. Ett resultat av att jag kommer ifrån kontoret tidigare på fredagen. Fredagen avslutades med mys i soffan och bl a Talang på TV. Väldigt nöjd med den gångna veckan. I morgon kommer barn och barnbarn och vi ska fira Viktor som fyller 14 år.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229