Styrelsearbete i Höllviken

Trots att jag kom sent i säng vaknade jag lätt till alarmet som drog igång 06.45. En snabb dusch, lite koll i FB och på TV-nyheterna, och så gav jag mig till frukosten. På buffén fanns det mesta man kan tänka sig. Dessutom tvingades jag äta en våffla, med grädde och sylt.
Vi kom igång med dagens arbete kl 08.30.

Vi jobbade på effektivt med avbrott för fika, utcheckning från rummen och en titt på hotellets takterrass. Där var det en storslagen utsikt och vi passade på att ta ett foto av styrelsen.

Vi var lika effektiva idag som igår och som planerat och önskat var vi klara till lunch. Det var tur för vi skulle alla tre på nya aktiviteter på eftermiddagen. Innan vi lämnade Hotell Öresund och Landskrona åt vi ytterligare en god måltid på hotellet.

Jag körde Diana till Malmö där hon skulle delta i kyrkliga aktiviteter och sedan fortsatte jag söderut mot Höllviken. Jag var framme vi Falsterbo Kursgård 15-tiden och kastade mig genast in i nya styrelseaktiviteter. Nu med kretsstyrelsen för Centerpartiet Malmö.

Även detta styrelsearbetet var effektivt och bra och det blev bra diskussioner. Själv är jag inte ledamot utan representerar CK Malmö i kretsstyrelsen. Eftersom CK Malmö är måna om att ha ett gott samarbete med CP Malmö blir jag ändå involverad i styrelsearbetet. Bl a ska jag, tillsammans med styrelsens ordförande Ewa, ansvara för de kampanjer som CP och CK ska anordna gemensamt.

Vi jobbade fram till strax innan 18 och sedan gick vi till våra rum. Rummen var mycket trevliga och fräscha och utsikten ut över havet behövde man inte klaga på.

Efter en liten samling ute på Ewas altan (fantastiskt att sitta ute så här i september, begav vi oss till den bokade restaurangen BarBistro. Den låg nästan exakt 2 km gångväg från kursgården och det var riktigt skönt med den promenaden efter allt stillasittande.

Det blev en riktigt trevlig kväll, med diskussioner både om politik, könsroller, makt och korruption, men öven lite lättsammare ämnen, såsom hur man äter rysk kaviar på rätt sätt, film och musik. Väldigt roligt att lära kunna styrelsen lite bättre på ett avspänt sätt.

Även på detta stället var maten utsökt och jag valde en högrevsburgare och alkoholfri öl.

Efter maten blev det samma 2 km-promenad tillbaka till Falsterbo kursgård (som alltså löjligt nog ligger in Höllviken) och sedan sade vi God Natt. I dag blev inte klockan så mycket innan det blev sänggång. Om vädret tillåter blir det nog en promenad i morgon bitti.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229