Stress eller semesterhjärna?

I dag började jag dagen med att åka iväg med bilen till den första servicen. Det tog sin lilla tid att bli registrerad, få en lånebil, inspektera eventuella skador på den och sedan kunna köra iväg. På tal om lånebil så blev den en A180 d (opps gäller att hälla rätt bränsle på den, min är ju en bensinare). Dessutom saknades Mercedestjärnan i fronten. Bara ett hål rakt in. Tydligen är dessa fortfarande attraktiva för jag tror då inte att man tappar den utan vidare.

Nåväl jag kom i hyfsad tid till jobbet, eftersom jag var hos Mercedes redan 07.20.

På förmiddagen hade jag ett besök med en ny klient som verkligen behövde hjälp. Det kan konstateras att även om man är väldigt duktig på att skriva så blir det för känslosamt när man skriver i egen sak. Vi brukar säga att man inte kan vara sin egen advokat. Det är så sant så.

Det var en deadline i dag där jag skulle ge in en komplettering till Migrationsöverdomstolen och försöka formulera en PT-fråga (PT = prövningstillstånd). Man tycker att man har fått till det bra och så kommer beslutet "PT beviljas inte". Vi får väl se hur det blir i det här ärendet.

Eftermiddagen hade jag tänkt ägna åt skrivarbete, men verkligheten ville något annat. Jag fick dels ta ett väldigt akut samtal, vilket ledde till efterföljande arbete, dels fick jag försöka lösa lite andra problem och tiden rusade så klart i väg som vanligt.

Jag var inbokad på gymmet klockan 17.30 för Rörelseträning och sedan 18.00 för Vibro. När klockan var strax innan fyra hade jag inte hört något om min bil och ringde dit. Jo den var klar men de hade inte räknat klart på vad servicen skulle kosta. Hu det lät dyrt! Så vi bestämde att jag - för att spara tid och kunna jobba lite till - skulle hämta min bil i morgonbitti.

När klockan var strax efter 17 packade jag ihop för att gå till gymmet. Stängde ner, kopplade loss och packade datorn och några ärenden och skulle gå. Då slog det mig: - Jäklar min träningsväska står ju i bagaget på min bil som i sin tur står på Bronsyxegatan. Inte tusan hade jag väl tänkt på det när jag bestämde mig för att inte hämta bilen i dag. Suck! Jag åkte till gymmet och meddelade att jag hade gjort en stor fadäs. Som tur var så var det någon som stod som reserv på något av passen. Jag får väl se om jag får "böta" för mitt misstag. Tur att jag har inbokat fler träningstillfällen den här veckan.

Nåja - man ska inte hänga läpp, utan göra det bästa av situationen. Så jag åkte hem och satte mig och jobbade med de medtagna ärendena och detta gick faktiskt riktigt bra. Jag hann också med lite annat som var viktigt att fixa, så sammantaget vändes misstaget till något ganska positivt.

Man blir ju dock lite trött på sig själv när huvudet inte riktigt är med. Vet dock inte om det beror på stress inför den kommande semestern, eller om det är semesterhjärnan som redan har klickat in. En sak är säker - just nu ser jag mycket framemot den stundande semestern.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Visst är detta typiskt när man planerar och så bryts planen nouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229