Strategi för politik

Måndag och ny arbetsvecka. Kollegan Diana kom tillbaka efter fyra veckors semester. Vi har kunnat följa hennes och familjens semesteresa på hennes blogg: 

http://nouw.com/fibrolivet/sammanfattning-av-semestern-36320323

Det är fantastiskt vad man kan göra med en liten peng, med planering, användande av bonusar och medlemsskap och ett öppet sinne, samt boende i husvagn.

Jag började skriva på ett yttrande efter enhetsmöte och ett par telefonsamtal. Hade emellertid ett polisförhör inbokat och gav mig in till polisens lokaler på Drottninggatan 18. På vägen klarade jag av ett par klientsamtal. Effektivt. Framme vid polisens enhet för brott i nära relationer konstaterade jag att ingen kom och öppnade och jag kunde då se att ett SMS skickats tre timmar tidigare och ställt in förhöret.

Jag hade inte kollat min telefon och jag hade missat SMS:et. En timme gick till spillo, helt i onödan. Mycket irriterande. I fortsättningen ska jag se till att kolla min telefon innan jag åker iväg.

När jag kom tillbaka åt jag en salladslunch och fortsatte med mitt yttrande samt skrev ihop en kallelse med agenda till helgens styrelsemöte.

Jag hade annonserat om att jag skulle gå tidigt i dag, eftersom jag skulle till Östergatan 11 för Strategiutbildning med Centerpartiet Malmö.

Det blev en riktigt kreativ kväll, med många diskussioner och idéer om hur vi kan jobba vidare med strategier för partiet. Mycket lärorikt och givande.

När jag körde från jobbet och in mot centrum regnade det samtidigt som solen sken. Regnet och solen i kombination skapade denna vackra regnbåge.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Så sant, man kan verkligen göra mycket utan att ruinera sig. Jag gillar er aktivitetsövning om vad som måste göras nu, snart och sen. Har just den varianten sparad och försöker tänka på den när jag planerar olika Saker😀nouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229