Stjäla lite egentid av sig själv

I dag blev det ganska mycket körande och fixande. Jag hade fått ett kanonbra erbjudande innebärande ett billigt mobilabonnemang och en iPhone 4 S med det. Eftersom vi är tre med "tjänstetelefoner" fixade jag tre sådana abonnemang, men vi skulle behålla våra gamla nummer. För att slippa kostnaden på 250 kr/st för ett nytt kort fick vi klippt det gamla "stora" SIM-kortet, till ett litet som passar iPhone 4 S.Allt gick inte att fixa direkt och därför var det nödvändigt att återvända till Telenor-butiken. Egentligen skulle jag gå och träna på kvällen, men vi hade fått in riktig högsommarvärme och jag valde istället att stjäla träningstid av mig själv, och ge mig själv lite avkopplingstid.

Innan jag åkte hem åkte jag och fixade det sista hos Telenor, hämtade min nya läsplatta Iriver Story HD wifi . Två teknikprylar på samma dag - inte dåligt.

 
Väl hemma satte jag mig i solstolen en liten stund, innan solen försvann bakom grannens björkar.
Sedan kom "vår" TV/radio-kille och installerade en ny DVD-spelare till TV till oss. Nu kan barnbarnen titta på DVD igen när de kommer hit. Det blev den tredje teknikprylen på samma dag.
 
Nu har jag en massa nya prylar som jag får lära mig hur de fungerar. Härligt med teknikgrejer, som underlättar livet.
 
Nu ska jag avsluta kvällen med att jobba lite.
 
Ha det bäst!
Ewa
 
 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229