Spontanbesök av barnbarn

Idag var inga besök inbokade, inga telefonsamtal planerade, inga förhandlingar som skulle klaras av. Det innebar att jag hade en hel dag att få undan en del arbete. Så blev det också på sätt och vis. Men ofta är det så att man sitter och jobbar med något och så stöter man på något problem, som måste åtgärdas innan man kan gå vidare. Så var det i dag. Innebärande jag jag inte kom så långt som jag skulle vilja. Men det är så klart viktigt att se till att saker och ting blir rätt från början.

Trots att inga samtal var planerade blev det ändå en hel del samtal. Sådana som samlat sig under veckan och som av olika skäl inte kunnat genomföras, men som nu klarades av. Skönt!

Jag skrev också några uppdragsavtal, fullmakter och förberedde ett par nya ärenden. Arbetesmässigt blev det på det hela taget en ganska ok dag.


Under eftermiddagen fick jag veta att barnbarnet Viktor nog tänkte komma ner till oss trots allt. Han hade varit lite ambivalent pga sin nya tandställning som hindrar honom för att äta det han vill. Han bestämde sig emellertid för att komma och kl 18 skulle jag hämta honom vid Hyllie.

Innan dess gick jag in och handlade i den nyöppnade Coopbutiken i multihuset på Övägen. De öppnade igår och det var mitt första besök där. Det blev en mycket trevlig upplevelse. Kände mig dock lite stressad eftersom jag skulle hämta Viktor. Men det blir nog många besök där. Det är verkligen roligt att han en fin livsmedelsbutik så nära arbetsplatsen.

Väl hemma åt vi en god måltid tillsammans. Viktor kunde tugga det möra köttet utan problem.

Det var en skön kväll, men efter ett tag tyckte jag att det blev väl kyligt och flyttade in, med skjutdörrarna öppna. Vi såg Kristallengalan och sedan gick Sven och Viktor ut i spaet en stund. Något jag inte kände för.

Själv satte jag mig med datorn och jobbade lite med Centerkvinnorna. Tog också del av en undersökning som visar att förtroendet för vår partiledare Annie Lööf ökar igen. Glädjande. Det måste löna sig att föra en rakryggad och stadig politik och inte ge avkall på viktiga principer.

Gillar

Kommentarer