"Sponsoravtal" och sushi

Jag har tänkt följa min kollega Dianas goda exempel och ta upp mitt bloggande igen. Jag har hört från så många håll att man har känt sig inspirerad och peppad av mina tidigare bloggar. Inte minst när det gäller viktminskning och träning. Så varför inte försöka förmedla lite om det och även om vad som händer i min vardag.

Innan vi lämnade Tvååker hade jag, Annelie och Amanda en liten pratstund. Som ni såg av mitt blogginlägg igår så gick det bra för Amanda på hennes första konståkningstävling. Nu återstår det tre tävlingar i vår och varje tävling kostar 500 kr. Konståkning är en kostsam sport med skridskor, kläder och tävlingar. Så vi - Sven och jag - tänkte att vi skulle bidra med tävlingsavgifterna. För det krävs det dock motprestationer från Amanda. Vilka det är tänker jag inte avslöja, men avtalet är ingånget och nu är det upp till Amanda att hålla det hon lovat. Annelie kommer att bli kontrollant, "Co-Manager" som hon nu är. Det ska börjas i tid.

Efter en förmiddagsfika bar det av söderut och på hemvägen blev det ett besök hos Fushion Sushi på Limhamn.

Läs mer om stället och den trevlige innehavaren Kassim på: https://www.fusion-sushi.se/


Där kan man få supergod sushi och stället rekommenderas verkligen

Väl hemma blev det lite fika (nyttig sådan), lite jobb med mitt uppdrag som kassör i CK Malmö och så spånade vi om att göra ytterligare en kort resa i vår. Sagt och gjort - som min kollega Diana säger så är det ca 0 sekunder mellan ord och handling för oss - så blev det faktiskt boka ett resa första veckan i mars till ett ställe där vi aldrig tidigare varit. Mer om det kommer i bloggen längre fram. Lite nyfikna kan ni faktiskt få vara.

Så här läcker såg sushin ut. Jag vet att sushi inte är det bästa att äta när det gäller viktminskning. Men en gång är ingen gång och jag har faktiskt skött mig bra under helgen.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Men första veckan i mars.... jag som tänker ta semester tre dagar då.... Bra idé med motorestationer för betalning av tävlingsavgift 😀👍nouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229