Spännande med planering

Just nu är det spännande och roliga saker som planeras på träningsfronten.

Inte nog med att jag ska vara med på en träningsresa till Spanien i oktober med SHE (Emmelie och Annica kommer med som tränare).


Nu planerar min ”gamla” PT en TräningsReunion ”Po Lannet”, dvs i Löddeköpinge. Vi är ett gäng bl a från förra boxningsgruppen som ska träffas den 9 juni för en heldagsträning.

Vi börjar redan kl 9.00 med löpning/gång i Lödde sandskog, hälsofika i skogen, boxning på gymmet i Lödde, lunch, ett ”galet” blandpass med både styrka och puls, och som avslutning blir det avslappning och lite påfyllning. Ska bli så sanslöst roligt.

Förutom den ”vanliga” träningen med pass och gym så kommer jag också att fr o m juni och tre månader framåt börja med vibroträningen. Inte minst för att stärka upp mitt skadade knä. För övrigt så känns det betydligt bättre och smärtan är så gott som borta, tack vare att jag verkligen har tagit det försiktigt med knäet under träningen, trots att jag tränat lika mycket som tidigare.

Dessutom ”hotar” Andreas att ta mig med på ”bring a bud-träning på Ystad crossfit. Nu känner jag mig riktigt redo för det. Det får bli efter Australien så klart.

Ja, och inte minst när vi ska på kryssningen i Juli. Vi med alla barn och barnbarn. Då kan vi träna tillsammans på gymmet på båten. Det är fantastisk att kunna planera in träning i vardagen och på semestern.

Ja och under den stundande resan till Australien så kommer jag naturligtvis att promenera antingen morgon eller kväll, eller båda delar. Det finns så härliga promenadvägar där hos Annelie.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229