Snygga naglar som representant för centerkvinnorna

Morgonen började med ett besök hos Pamela på Flowernail som fixande fina naglar till mig. Jag blev verkligen supernöjd. Det tog visserligen lite längre tid än vanligt, men det var det verkligen värt.

Under dagen kom nyheten om att Swedbank VD får sparken med 21,5 miljoner som fallskärm. Senare fick vi också veta att årsstämman beviljat Swedbank styrelse ansvarsfrihet!

Vi hade sedan tidigare börjat avveckla ekonomin med Sparbanken Skåne, som är samarbetspartner med Swedbank och som Swedbank äger en del av Sparbanken Skåne. Icke att jag vill ha med dem att göra mer. Så jag ringde till vår nya bank, SEB, och vad att få avsluta alla konton hos Sparbanken och öppna de sista nödvändiga kontona hos SEB.

På kvällen var det dags för ett nytt politiskt uppdrag för mig. Jag och två partikamrater, Helene och Elin, skulle representera CK Malmö vid Studieförbundet Vuxenskolans årsstämma. Spännande och intressant och gav insyn i en annan värld än min vanliga.

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) grundades år 1967 av tre organisationer som fortfarande är grundorganisationer för SV, nämligen Centern, Liberalerna och Lantbrukarnas Riksförbund (LRF). SV:s värdegrund bygger på principen om alla människors lika värde, som i sin tur baseras på de grundläggande mänskliga rättigheterna. Det var mycket intressant att höra om SV:s fantastiska verksamhet och projekt och vilka fina utmärkelser de fått pga detta.

Jag blev dessutom vald till en av två justeringsmän, så det gällde att hänga med och anteckna så att jag sedan kan godkänna och justera protokollet.

På grund av min diet valde jag att avstå, från den efterföljande maten och åkte hem efter det att stämmoförhandlingarna var klara.

Låt inte din rädsla hålla din glädje som gisslan.

Citat av Thomas Gunnarsson

Gillar