Snart koll på läget

Det har varit lite si och så med bloggandet på senaste tiden. Jag har jobbat som en galärslav de senaste veckorna; suttit kvar länge på kontoret och fortsatt jobba hemma i soffan fram till midnatt och ibland även efter det.

Anledningen till detta är att semestern närmar sig och jag måste ha koll på allt innan vi åker. Vi ska ju vara borta i fem veckor och det gäller att allt är förberett så att mina kollegor/personal kan fixa allt som behöver fixas, när jag inte är fysiskt närvarande.

Tack och lov för vår moderna teknik, med mobiltelefoner, SMS, Internet osv. På det sättet kan de på ett hyfsat sätt få tag i mig och vi kan hålla kontakt.

Nu återstår en arbetsdag (och kanske lite jobb på lördag också) sedan blir det fem veckors avkoppling rekreation. Det behövs verkligen. Det är inte utan att jag börjar känna mig lite sliten med mina 70-80 timmars arbetsveckor den senaste tiden.

När vi är på semester kommer jag att försöka skriva i bloggen varje dag och att berätta om vår semester. Hoppas att ni vill följa mina blogginlägg från Australien.

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229