Slut på semestern .... men krabba hjälper upp

Innan man går på semester är det så mycket man ska hinna med, för att kunna gå på semester med gott samvete.


Under semestern får man ändå dåligt samvete, för klienterna är lika aktiva som vanligt och någon annan får ta alla samtalen och besluten under tiden man inte är där. Särskilt har det varit så denna semestern då jag har haft mycket begränsad tillgång till Internet. Samtidigt har det varit en mycket skön och avkopplande semester. Man behöver det - även som advokat.


Efter semestern kan man konstatera att - trots att kollegerna har försökt hålla allt på en rimlig nivå, och även gjort så - har högarna med klientakter, som måste åtgärdas, hopat sig. Yttranden som ska ges in har - trots anstånd - samlats på hög och ofta har man bara en vecka på sig att svara till domstolarna.
Så har det blivit för mig även denna gång. Därför har jag jobbat i dag (lördag) och kommer att göra det även i morgon (söndag). I gengäld har jag varit underbart, härligt ledig i fyra veckor-

Trots att vi - både maken och jag - måste jobba unnade vi oss en sovmorgon. I kväll festade vi på KRABBA.


I vår lokala ICA-butik hittade jag baguett på surdeg. Mycket gott och kan rekommenderas! Dessutom betydligt nyttigare än vanlig baguett (och godare).

Vi gjorde en avocadosallad med körsbärstomat, ärtskott, tortellini med ricotta och basilico och balcamico vinäger, kryddat med örtsalt.


Såsen bestod av majonnäs, turkisk youghurt, vitlök, svartpeppar och tabasco.


Mycket, mycket gott! En otroligt god måltid med andra ord.

Testa, ni kommer inte att ångar er!

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229