Sista träningsdagen - skön, varm och jobbig

Så kom då sista träningsdagen. Veckan har gått otroligt fort och samtidigt har så mycket hänt. Ja bara på en dag hinner vi med hur mycket som helst.

Dagen började som vanligt med strandpromenad. Jag kom i väg lite sent och de andra hade börjat gå innan jag kom ner till stranden. Det gjorde emellertid inte något för jag hade bestämt mig för att gå på andra hållet i dag och utforska den delen av stranden. Det blev en kortare promenad för plötsligt gick havet in i land och man fick förmodligen gå en bra bit för att komma på andra sidan. Eftersom jag inte riktigt visste hur man skulle gå och vart man kom så valde jag att vända och gå tillbaka. På vägen såg jag bl a en musselfiskande man.

Jag fick också möjlighet att njuta av en vacker soluppgång. Det var ännu en ljuvlig morgon och i väntan på de andra satt jag och småpratade med Tere’s.

Sedan var det dags för 30 minuter strandfys och i dag skedde träningen med gummiband. Som vanligt avslutade vi med yoga och solhälsning.

Kl 11-12 skulle det vara ett träningspass inomhus. Jag bestämde mig för att hoppa över det och i stället utnyttja min spa-dag.


Det var inte mycket folk i spaet, så man fick nästan ha poolen och bastun för sig själv. Det fanns olika strålar i poolen som gav skön massage och det fanns både en ångbastu och en vanlig bastu (sauna). Efter bastun kunde man få en spann kallt vatten över sig. Häftigt!

Jag tillbringade över en timme i spaet och det var en skön och avkopplande stund. Efteråt kände jag mig skönt avslappnad. Jag ångrade inte att jag valde spaet framför ett träningspass.

Innan lunch hjälpte jag en av deltagarna med lite juridik under ca en halvtimme (tro inte att det är någon djävla semester 😃👍🏼).

Sedan blev det sol och bad och strax innan fyra gick jag upp på rummet och började packa.

Sedan var det dags att byta till träningskläder och bege sig till utegymmet och det sista träningspasset.

Det blev ett grymt pass där vi tränade i par och under 30 minuter skulle hinna med så många varv som möjligt.
Detta skulle vi göra:
10 swing
10 knäböj med press
10 armhävningar
10 situps
10 upphopp
10 utfall
Sedan skulle vi tillsammans spring/gå PW en sträck fram och tillbaka och gå i mål tillsammans.

Jag tränade/tävlade ihop med Hanne. De flesta gjorde 10 och 11 varv, några gjorde 12. Hanne och jag gjorde 13 och vinnarna gjorde 15 varv.
Vi var väldigt nöjda med vår insats.

Som avslutning hade vi avslappning och stretch och sedan en gemensam samling och summering. Under veckans 6 träningsdagar har jag varit med på 28 av de 33 träningspassen. Ganska bra kämpat om jag får säga det själv.

Efter träning och tillbaka på hotellet fortsatte jag packa och kollade lite mail. Sedan var det dags att göra sig i ordning för avslutningsmiddagen. Som vanligt fick vi en fantastisk buffé, som smakade förträffligt efter den tuffa träningen.

Vår sista middag tillsammans bestod av både skratt och tårar, precis som det varit under hela veckan. Vinnarna av SHE-kampen utsågs och det blev Jane och Lena som segrade. Karins och min slogan vann dock slogan-tävlingen och vi får varsitt SHE-linne för det. Vår slogan lydde (ska läsas på skånska): Om du vill ta i, åk då iväg med SHE!

Vi fick också diplom, som vid utdelandet kryddades med några personliga ord.
Vi hade också alla samlat ihop till varsin present till våra fantastiska coacher, Annica och Emmelie. De fick varsitt armband ur Ole Lynggaards serie Life.

Vid 22-tiden drog jag mig tillbaka efter en härlig dag och kväll.
I morgon bär det iväg hem och vi ska ses redan kl 06.20 vid receptionen. I morgondagens blogg blir det en sammanfattning av denna fantastiska resa.

See you!

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Vilken härligt avslutande dag du haft. Nu är du välkommen tillbakanouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229