Sista "semesterdagen"

Ja egentligen är det ju inte semester idag, utan en "vanlig" söndag. Hur som helst så är ledigheten nu slut och i morgon börjar vardagen och jobbet igen. Semestertvätten är tvättad och inlagd i hyllorna och inhängd i garderoben. Allt börjar återgå till "normaltillstånd" igen. Jag har redan börjat mjuka upp inför arbetsstarten, med att kolla av e-posten och läsa in lite handlingar inför ett besök i morgon. Jag ska också göra en telefonlista, som troligen blir lång, med alla klienter (gamla och nya) som ska kontaktas.

Dottern och barnbarnen åkte hem till Varberg vid lunchtid och vi körde till vår äppleleverantör i Knäbäckshusen (vid Kivik). Köpte ca 60 kg äpplen och päron. Det är härligt att ha frukt hemma och bara kunna ta av. Dessutom får vi frukten till ett mycket humant pris.

Sedan körde vi kustvägen ner till Simrishamn och Ystad och vidare till sonen i Rydsgård. Där levererades ca 14 av de 60 kilona äpplen och päron. Vi beskådade också hans byggnation/inredning av ovanvåningen. Familjen växer och ett nytt barnbarn väntas i april nästa år (redan nu vet vi att det blir en pojke), så nya utrymmen och rum behövs, ett till varje barn.

Hemma igen i Bunkeflostrand lagade vi en god middag som fick avsluta en härlig semester och som också blev uppstarten till att börja jobba i morgon. Nu blir det att "hålla igen", köra igång med träningen, och se till att vikten återvänder till idealet. Men vi känner oss stärkta och uppladdade av vår härliga semester och det känns jätteroligt att hugga i igen och börja jobba.

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229