SISTA RYCKET I CANNINGTON

Som vanligt när vi ska åka hem har vi en del småprojekt som ska avslutas. Så var det på Madeira också när vi hade huset där. Vissa saker sköt vi upp och gjorde inte förrän i sista minuten. Så var det naturligtvis även denna gång. Vi hade en lista på vad som skulle göras så här sista dagen.

Att-göra-i-sista-minuten-lista:
Ta ner persienner (7 st) - Check
Laga skruvhål efter persiennbeslag - Check
Fixa ytterbelysningen - Check
Ta mått på överdrag till solsängar - Check
Tvätta lakan - Check
Måla kakelkanten - Check
Starta, tvätta och flytta bilen - Check
Laga hålet i muren - Check
Sätta silikon runt barbecuen - Check
Sy i kuddknapp - Check
Montera värmare - Check
Skriva ut boardingkorten - Check
Packa - Check
Sola 😊 - Check

Innan frukosten hade vi fixat de fyra första punkterna. Det var ju vår sista frukost tillsammans och det blev en lyxvariant med nyttodryck och bubbel.

Under förmiddagen hjälptes vi alla åt att fixa nästan alla resterande att-göra-punkterna och till lunch vara i stort sett alla klara. De sista gjorde vi när solen hade gått bakom husen. För sola ville vi ju göra den sista dagen här i Australien.

För två veckor sedan var det Mother´s Day har i Australien. I dag är det Mors Dag i Sverige. Än en gång blev jag gratulerad av Annelie med ett rörande kort. Det verkar som att man gjort något rätt med barnen.

Sven och jag njöt ett par timmar i trädgården och Annelie körde och handlade. När hon kom tillbaka hade hon inte bara handlat mat utan även ett par linnen till Sven, presenter till syster och systerbarn (som fyllt år) och inte minst ett par svarta toppar till mig. Under alla gånger vi varit runt i Perth har jag letat efter, och provat, svarta toppar. Alltid har jag hittat något fel på dem, men nu lyckades Annelie hitta två i rätt storlek och rätt modell, precis som jag tänkt mig. Det blev ytterligare en morsdagspresent.

Vi avslutade med att packa färdigt, kämpa med att stänga väskorna och duscha och klä oss i reskläderna.

Sedan blev det sista måltiden med Annelie.

Nu avslutar jag den här sista bloggen i Australien för den här gången. Nästa blogg kommer jag att skriva när vi är tillbaka i Sverige.

Önskar er alla en fortsatt trevlig söndag. Det är glädjande nyheter att röstdeltagandet i EU-valet når rekordstora siffror. Det är oerhört viktigt att så många som möjligt ger sig till valurnorna och lägger sin röst på det parti och den kandidat som man anser kan representera en bäst i EU-parlamentet.

- ”Om du inte använder din röst, så kommer någon annan att utnyttja din tystnad!”

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229