Sista natten med gänget

I morse kom killarna tassande kl 6, tur att vi redan var uppe för att gå till jobbet. Glada och pigga förgyllde de morgonen. Härlig start innan det var dags att gå och jobba.

Nåja jobba och jobba. Jag började morgonen med ett tandläkarbesök. Dock inget smärtsamt sådant, mer än att det är sådär lagom roligt när någon står och rotar och bänder i munnen på en. Jag skulle få en ny krona på en halvt avbiten tand. Det blev väldigt bra och kostade ca 5000 kr. Suck!

Efter tandläkaren blev det ett besök hos revisorn och sedan kunde jag åka till kontoret för att jobba på riktigt.

Eftersom vi har driftsproblem ned vårt administrations-, tidredovisnings- och dokumenthanteringssystem så blev det en ganska kaosartad dag. Flera av oss kunde inte jobba alls med datorerna.

Jag hann inte med hälften av vad jag hade tänkt och dessutom hade jag ett besök på eftermiddagen.

Plötsligt var det dags att bege sig hem till man och barnbarn. Vi skulle ha tacos och jag hade lovat att handla ingredienserna. Fixade det väldigt effektivt på mindre än en kvart i affären.

Väl hemkommen med varorna fixade vi maten på en halvtimme. Det blev väldigt populärt och barnen pt duktigt.

Pelikanerna på gång

Eftersom killarna somnade i bilen till Svedala och simskolan så kom de inte i säng förrän halv tio. Precis som i går ringde vi och sade god natt till pappa och Hanna. Sedan somnade de lugnt och fint.

Fast ibland hos farmor och farfar

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
barn behöver de olika generationerna i sin familj, det är jag övertygad om och i längsta mån just tillsammans med mamma och pappa. Grabbarna verka ha haft det härligt hos er och det är säkert litka nyttigt för er som för dem att ha dem på besök ❤️nouw.com/fibrolivet
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vårt småfolk är ofta hos ossnouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229