Sista kvällen med Annelie

Så kom sista kvällen med Annelie. Hon har varit i Sverige nu i fyra veckor och i morgon är det dags för henne att åka hem till Australien igen. Det har varit mysigt att ha henne här så länge.

Dagen började jag med 50 minuters gruppträning med Weightraining gruppen. Det var ett riktigt tufft träningspass i dag. Det märks att vår tränare Emmelie trappar upp intensiteten nu när tiden för gruppens träning närmar sig slutet. I dag var det nästan "kräkkänsla".

Arbetsdagen flöt som vanligt på. En del blev gjort, men som vanligt inte allt som man kunde önska. Jag hade ett möte med en ny klient som blivit felbehandlad inom sjukvården och som berättade om all tragik som det inneburit för henne. Hennes berättelse berörde verkligen. Så klarat ska hon få vår hjälp.

Eftersom det är Annelies sista kväll med oss så såg jag till att pallra mig hem i hyfsad tid. Träningen var ju redan avklarad i morse. Sven och Annelie hade varit på Aktiv Rehab och tränat och vi kom hem nästan samtidigt. Vi lagade mat tillsammans och hade en mysig kväll tillsammans.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Blir väl lite tomt därhemma nu... men ni ses ju snart igen😀nouw.com/fibrolivet
Ewabethsblogg
Ewabethsblogg,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229